Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 12:26:09 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: karty w podstawie a w booh  (Przeczytany 3163 razy)
voice
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 14

« : Grudzień 25, 2008, 11:49:20 »

Jak gram juz w battle out of heel a chce odblokować niektóre karty tarota które nie miałem odblokowane w podstawie to potem by były one w dodatku muszę kolejny raz zaczynać dodatek od nowa czy jest jakis inny sposób?

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 25, 2008, 12:57:18 »

Z tego co wiem to chyba s± odblokowane już od pocz±tku Booh prawie wszystkie, które w podstawce s±.

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 205

Administrator forum

« Odpowiedz #2 : Grudzień 25, 2008, 06:15:16 »

Wszystkie oprócz jednej - tej, która pozwala kupować karty za darmo :]
Reszta jest odblokowana, ale jest jeden problem - nie masz na nie zbyt szybko kasy

voice
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #3 : Grudzień 26, 2008, 02:03:05 »

rzeczywi¶cie. heh a ja już się martwiłem a jak to jest z tym morfem w demona z karty? czy działa tak jak normalny morf tyle że przez taki okres czasu co inne karty?
PS:i tak w ogóle takie pytanie na boku podczas morfa w demona przeciwnicy nie mog± nas zranić tak?

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 205

Administrator forum

« Odpowiedz #4 : Grudzień 26, 2008, 04:10:35 »

rzeczywi¶cie. heh a ja już się martwiłem a jak to jest z tym morfem w demona z karty? czy działa tak jak normalny morf tyle że przez taki okres czasu co inne karty?
PS:i tak w ogóle takie pytanie na boku podczas morfa w demona przeciwnicy nie mog± nas zranić tak?
Użycie karty działa tak samo, jak wzięcie 66-tej duszy. Działa przez 30 sekund. Inne złote karty przez te 30 sekund s± w sumie zbędne, choć działaj±, bo jak wiadomo tryb demona jest niezwykle potężny.
Jeżeli masz kartę +20 sekund, to demon skończy się po 30, a potem trwa działanie pozostałych (w tym przypadku wychodzi, że jednej)

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS