Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:54:30 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: painkiller resurrection problem z modem eggtooth v. 1.9 Zapomniana dolina  (Przeczytany 4660 razy)
Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

Wiadomo¶ci: 262

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
« : Marzec 25, 2010, 01:09:41 »

eggtooth 1.9 Zainstalowałem moda tego najnowszego " eggtooth v. 1.9 " podoba mi się , poprawia grę ale w jednym miejscu utknołem...
w Zapomnianej dolinie pod koniec planszy musze walczyć z tym wielkim psem . Gdy on sie pojawia to po 10 sekundach wywala mnie i pojawia sie bł±d : http://img710.imageshack.us/img710/1859/resurrectionerror.jpg

Tego psa nie da sie omin±c  co znaczy że nie przejde planszy , jeżeli kto¶ ma podobn± sytuacje niech napisze tutaj

Z góry dziękuje o pomoc...

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 28, 2010, 09:52:40 »

Pomoc już jest niepotrzebna gdyż pozbyłem się tego moda ...

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Marzec 28, 2010, 11:21:51 »

Podobno będzie kiedy¶ jako patch ja wole poczekać

Eggtooth
Developer
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 30

Painkiller Redemption Developer

« Odpowiedz #3 : Maj 04, 2010, 08:38:45 »

Wiem o co chodzi, Ľle napisałem ten skrypcik musze poprawić. WaitForBossKill- zła komenda.

Powinno być WaitForCorpses

http://rapidshare.com/files/383552167/C9L02_Forbidden_Valley.rar.html Jakby kto pytał. Rozpakuj, i wklej do folderu Levels.

Jak nie poleci z pierwszego linka: http://www4.zippyshare.com/v/75109197/file.html
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 09:00:47 wysłane przez Eggtooth » Zapisane

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Maj 08, 2010, 09:40:02 »

tak wracaj±c do twojego moda eggtoth , rozumiem że czujesz mały niesmak do Resurrection , zauważyłem że kompletnie wyeliminowałe¶ " Mini Golemy " - mi sie podobaj± te potworki , nie podobaj± mi się ich corpski które się rozci±gaj± ...

Np. Można było usun±ć ich kilka z niektórych miejsc tam gdzie było ich dużo np. W drugiej czę¶ci katedry .
To tylko taka moja opinia , aha , jeszcze mam pytanie :

Jakim skryptem  w Zapomnianej Dolinie w połowie gry ( na tym dużym mo¶cie ) podmieniłe¶ muzykę ambient ???

Pozdr... 

Eggtooth
Developer
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 30

Painkiller Redemption Developer

« Odpowiedz #5 : Maj 22, 2010, 03:33:30 »

Wierz mi na słowo, golemy nie były dobre. One sprawiały m. in. że ocena Resurrection była tak niska. Czy wiesz że:

- Golemy z resurrection po rozwaleniu na kawałki używały nie tego skina co trzeba? Po prostu zamieniały się w jaki¶ inny model! Wierz mi chłopie, gra lepsza jest, zostawiłem duże golemy, a małe wyeliminowałem metod± zamieniania ze względu na poważne błędy w fizyce.

Muzyka? A no jest takie cu¶ w PainEdtorze nie zdradzę, bo sam do wszystkiego dochodzić musiałem, jednak ten system jest w wersji Alpha, więc ma jeszcze parę błędów. Chytry Możesz mi powiedzieć czy skończyłe¶ Zapomnian± dolinę? Bardzo potrzebne mi info

Z reszt± i tak zrobie tutorial do PainEditora czekaj cierpliwie!
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2010, 04:37:09 wysłane przez Eggtooth » Zapisane

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 08, 2010, 09:25:45 »

nie grywałem ostatnio w Resurrection , znowu wróciłem do PK 1.

w ogóle to mam kilka pytanek

Każdy kto grał w Resurrection na lepszych detalach broni zauważył że broń naprawde ¶wietnie wygl±da w Resurrection ( więcej tekstur , efekt odbicia ¶wiatła jest lepszy ... ) w jedynce jednak te bronie s± te same , lecz wolałbym przenie¶ć z Resurrection .
 Da się tak zrobić ??

Przed twoim modem eggtooth przeszłem cał± grę więc mogłem sobie posprawdzać resztę plansz . W Górach podmieniłe¶ ten most jakimi¶ drewnianymi kłodami , oraz te barierki przy urwisku . Czy ty to robiłe¶ na Pain Editor ???

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS