maczać w tym swoje paluchy.
Już nie mogę się doczekać premiery

mandragora
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 3

« Odpowiedz #9 : Lipiec 01, 2012, 09:20:44 »

dali dziennik developera do adventurer a nie do painkillera choćby po to by powiedzieć co zmienili, szkoda że traktuj± trochę to po macoszemu.

Sadocommando
Zagubiona dusza
*

« Odpowiedz #10 : Lipiec 16, 2012, 08:37:25 »

Wassup!

Wbijam na forum, bo jest nadzieja, że pomożemy community a community pomoże nam - z tej strony Wojtek Pazdur z The Farm 51. Jako że Nordicy już ogłosili projekt, a embargo na informacje czę¶ciowo się zdjęło, mogę to i owo powiadać, a z waszej strony liczę na feedback

Na pewno NIE WSZYSTKO będę mógł pisać, ale taki urok kontraktów z wydawcami. Za to na pewno chętnie pogadam o sprawach ogólnych, wymienię się uwagami itd. 

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Lipiec 16, 2012, 11:19:12 »

Super. Chciałem dzwonić ale bałem się że wam głowę będę zawracał, wysyłałem maile ale odpowiedzi nie dostawałem, a kontaktu innego nawet na skype nie mam waszego . A tu we własnej osobie piszesz do nas na forum. Ogólnie jestem ciekaw jak praca idzie, w końcu zapowiadali¶cie grę na wrzesień .

Sadocommando
Zagubiona dusza
*

« Odpowiedz #12 : Lipiec 16, 2012, 08:22:27 »

Jak chcesz to dzwoń - będzie szybciej niż przez maila bo ja dziennie odbieram z 50 szt. nt. PK i mogło co¶ uciec Ale przeszukam skrzynkę

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #13 : Lipiec 16, 2012, 09:02:38 »

Aha spoko. Po prostu nie chce zawracać głowy niszowymi pytaniami kiedy na głowie macie kilka projektów. Jak ja nie mogę się doczekać krojenia pił± tarczow± przeciwników xD.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS