Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 04:50:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: JAKAŚ zła osoba GRA POD MOIM CD-KEY-em  (Przeczytany 5869 razy)
Ryba.pl
Zagubiona dusza
*

Ť : Lipiec 19, 2008, 10:47:45 ť

CZY WIE KTOŚ JAK DORWAĆ I OBIĆ TYPA KTÓRY GRA NA MULTI Z MOIM CD-KEYEM? WŁAŻĘ PEWNEGO WIECZORU I CHCĘ SIĘ DOŁĄCZYĆ DO GRY A TU MI WYWALA ŻE JAKAŚ osoba UŻYWA MOJEGO KLUCZA I ŻE SOBIE NIE POGRAM. NA TO MNIE SZLAG TRAFIŁ Z MIEJSCA I CHĘ SIĘ DOWIEDZIEĆ CO TU TERAZ WYKOMBINOWAĆ, JAK BYM DOPADŁ TYPA TO BYM OBIŁ PRZYKŁADNIE, JAK BYM TYLKO ZEBRAŁ NA BILET.

// Pozwoliłem sobie (Abe) wyedytować nagłówek i kawałek z tematu.
Drogi Panie proszę pisać małymi literami (zaczynając od dużej) i bez ocenzurowanych wulgaryzmów
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2008, 11:10:15 wysłane przez Abe ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 19, 2008, 10:52:35 ť

1. Nie przeginaj pały chłopie.
2. Nie pisz dużymi literami.
3. Bywa tak że wywali cie z gry to twoja postać na serwie zostaje na kilka minut przez co sprzęt myśli że już ktoś gra na tym CD Kayu... po kilku minutach problem mija.
4. Możesz skombinować sobie drugi CD Kay tutaj (legalnie).

Ryba.pl
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 20, 2008, 05:50:49 ť

1. Nie przeginam pały
2. Przez wrodzoną dobroć mogę się zgodzić żeby nie pisać dużymi literami.
3. Wiem że jak wywala z gry to ten komunikat potrafi się pojawić, takie wiekopomne rady mi się nie przydadzą, problem polegałna tym że nie grałem od kilku dni, a to zapewne oznacza że ktoś nielegalnie użył mojego CD-KEY-a i działa mi to na nerwy.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Lipiec 20, 2008, 06:05:37 ť

Ciekawe skąd ten ktoś miał twój cd-key  Niewiedza a może nie masz legalnej kopii gry ;>

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 20, 2008, 06:47:42 ť

A skorzystałeś z punktu nr 4 który ci podałem? Sam nawet mam dzięki temu jeden CD-Kay zapasowy. Po bólu i po krzyku... a jak znowu skradną to stwórz jakiegoś pseudomaila i na niego wyślij kolejny CD-Kay.

Ryba.pl
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 20, 2008, 07:17:48 ť

Do Ye-back: Mam legalną grę, jak bym wiedział skąd ktoś by go miał to bym tego wszystkiego nie napisał, to chyba oczywiste - prawie dla wszystkich.
Do Paindemonium: Jeszcze nie skorzystałem, skorzystam bo dalej nie mogę się dołączyć na żaden serwer, a swoją drogą to jak to się mogło stać? Gram na multi od przypadku do przypadku z dużymi przerwami jakieś 4 lata i nie miałem takiego problemu. Pozdrawiam.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Lipiec 20, 2008, 07:29:37 ť

Przez ten czas mógł ktoś sobie przywłaszczyć CD-Kay a ty nie wiedziałeś. To dość spora kupa czasu. Przestań już próbować dostać się na serwery tym CD - Kayem i zrób sobie nowy pod tym linkiem gdzie ci dałem a nie tracisz czas.. tak to już byś grał. W między czasie dowiesz się może kto ci podpierdzielił klucz. Wiesz gdzie go wpisać? Jeśli tak to na razie będzie koniec tematu. I na przyszłość proszę kreować mniej emocjonalne tematy i przeczytać regulamin.

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #7 : Lipiec 22, 2008, 05:14:11 ť

Multiplayer >> Ustawienia gracza >> Klucz CD

--
BARMAN2005

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS