yle="table-layout: fixed;">
Ye-back
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 06, 2007, 09:08:23 » |
|
Kartę sprawdzisz klikaj±c prawym klawiszem na "Mój komputer", potem "Wła¶ciwo¶ci", "Sprzęt, "Menedżer urz±dzeń", "Karty graficzne", ale możliwe że to już nie jest ważne, bo napisałe¶, Dell - zapewne to jest laptop, czyli wysokie prawdopodobieństwo zintegrowanej karty graficznej - wówczas bardzo możliwe, że nie zagrasz w PK na tym komputerze. Oczywi¶cie to s± takie moje luĽne my¶li - mogę jak najbardziej się mylić.
|
|
|
|
|
|
1drex1
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 5
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 06, 2007, 09:17:56 » |
|
no i masz rację że to laptop. Z reszt± to dziwne, grałem w kilka gier z napisem "może nie być odtwarzana na laptopach" itp., a i tak mi działały. Nie da się z tym nic zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1drex1
Zagubiona dusza
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 06, 2007, 09:52:41 » |
|
dokładniej Intel 82852/82855 GE/GME, 64MB... wreszcie znalazłem
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 07, 2007, 08:36:42 » |
|
I działa? Też mam laptopa może jak ci zadziała to powiesz i mi. Może kiedy¶ w podróż wezmę laptopa i będę w busie przycinał w PK ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1drex1
Zagubiona dusza
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 07, 2007, 05:38:56 » |
|
Zainstalowałem DirectX od PiotrK i dalej nie idzie  . Już nie wiem co robić... czy wogóle jest jaka¶ możliwo¶ć jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 07, 2007, 06:04:47 » |
|
Wywal tego directxa i zainstaluj PK BE a potem pokaże ci się instalka Directxa tego co jest wymagany dla PK... zawsze tak jest przy instalacji jakiej¶ gry. Może to pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peandir666
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 31, 2008, 02:59:16 » |
|
w przypadku ERROR: colud not Initialize DirectX 9 Renderer trzeba tak: http://www.tommti-systems.de/start.html na tej stronie klikn±ć ,,files" (u góry) będzie tam screenshot programu który jest potrzebny. klikasz na niego i ¶ci±gasz go. wł±czasz i klikasz SELECT i otwierasz painkiller.exe. teraz klikasz (tylko) ,,emulate HW TnL caps" i na RUN i grasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #13 : PaĽdziernik 06, 2008, 09:41:32 » |
|
Czarny ekran ale ale co¶ przynajmniej ruszyło zakładam że słaby laptop. Edit: Działa! Ten sposób z programem który podał peandir666 jest w 100% pewny, reszta zależy od możliwo¶ci kompa. Ten pan zasługuje na pochwałę. My¶lę że temat można zamkn±ć bo co można więcej chcieć? 
|
|
« Ostatnia zmiana: PaĽdziernik 07, 2008, 06:24:33 wysłane przez Paindemonium »
|
|
|
|
|
|
|
Ładowanie...