Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:42:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Demo Painkiller: Resurrection  (Przeczytany 3629 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Październik 21, 2009, 12:51:22 ť

Nadszedł czas na dobrą wiadomość dla fanów Painkillera w sieci pojawiła się wersja demonstracyjna Painkiller: Resurrection. Plik zajmuje 1.3 GB i zawiera tylko część dla trybu gry singleplayer. Żeby uruchomić grę należy się posłużyć programem do montowania obrazów lub nagrać na płytę plik .iso.

Mirrory:
Choć w demie jest dostępny tryb multiplayer to nie ma żadnych map przeznaczonych do gry sieciowej, jednak można je uruchomić pobierając choćby stąd i instalując w standardowy sposób.
Ť Ostatnia zmiana: Październik 21, 2009, 08:16:14 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Październik 21, 2009, 05:38:55 ť

Musze kumpla poprosić by pobrał :/

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Październik 21, 2009, 08:04:26 ť

Cóż to tu napisać o grze którą się uwielbia :] tak raz dwa: bugów jest mnóstwo i nic tylko się pocieszać, że to demo powstało na bazie jakiegoś starego kodu, który został poprawiony :]

Ť Ostatnia zmiana: Październik 21, 2009, 08:07:36 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Shadow
Pan Ciemności
Książe piekieł
Mniejszy demon

Global Moderator

Ť Odpowiedz #3 : Październik 22, 2009, 11:54:58 ť

Jak ja cokolwiek powiedziałem że ściągnąłem sobie Painkiller'a, bo mi oryginalna  płytka przepadła,  to wszyscy ździwieni, mówią że nie lubią piratcta i namawiają do kupienia orginału, a w tym wątku POLECA się fanom żeby ściągnęli sobie kawałek najnowszej gry.    Skwaszony     
KOCHAM TEN KRAJ Smutny

Bez urazy dla administratorów.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Październik 22, 2009, 01:41:12 ť

WTF?

To jest wersja demo, która ma "zachęcić" do zakupu całej gry, nie widzę tu nielegalności.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Październik 22, 2009, 03:48:59 ť

Poza tym powiedz to CD project które zapodało nam oficjalny generator CD keyów do PK Dział multiplayer. Więc sami sobie dali kopa w dupę. I tak Resurrection najpierw pobiorę potem kupie bo kochani wydawcy polscy mają nas gdzieś i wydadzą grę pół roku później.

Po zdobyciu demka mogę chyba pozwolić sobie na krótką recenzję. Sam plik jest niesamowicie śmieszny... demko na obrazie płyty? Prawie jak pirat xD. Mapki do multi osobno do pobrania no to już wiadomo że na multi by zdobyć jakąś mapkę trzeba będzie nadal jej szukać ręcznie a nie jak w CS automatiko pobierane. Intro... ło Jezu... A marudzili na wstawki Overdose... Single player? Hmm pogubić się na tej mapie można totalnie, potwory bezsensu poustawiane i dobrane do stylistyki mapy, wiele tekstur rozciągniętych a most wiszący to katorga majstersztyk. Po prostu dno. Plus za poprawioną grafikę bo naprawdę fajnie to wygląda ale trzeba głębiej zajrzeć by zauważyć większe różnice. Hmm co jeszcze...Waga demka do jego zawartości i smród modyfikacji jakiego jeszcze w Overdose nie czułem. Overdose przy tej części PK jest naprawdę dopracowany i świetny. Resurrection przynajmniej to demko nie podoba mi się totalnie. Podobno jest pomyłką i Jowood ma wydać jeszcze raz demko... klapa na całej linii Smutny I chyba dla tego że mamy przed samą grą napis "Fan Made Product". Bo naprawdę wygląda to jakby ktoś sie bawił teksturkami i modyfikował PK w domu... i ciekaw jestem ile sobie za tego MODA zażyczą kasy?
Ť Ostatnia zmiana: Październik 22, 2009, 05:27:08 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS