Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:01:43 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Dreamkiller - Siostra Painkillera?  (Przeczytany 4152 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Październik 12, 2009, 10:37:21 ť

Tak jest. W końcu mój news po długiej przerwie. Otóż pamiętamy, kto stworzył trzeci dodatek do naszego wspaniałego Painkillera z dopiskiem Przedawkowanie? Tak... Czeskie Mindsware Studios. Po raczej średnim debiucie ich produkcji a raczej modyfikacji (Ja akurat mam sentyment do tej części gry), zrobiło się cicho i każdy chciał o nich zapomnieć zwłaszcza w świetle kolejnego dodatku, który ma być przełomowy.

No i stało się, że jeszcze dziś w nocy piszę tego newsa gdyż zaintrygowała mnie pewna wiadomość na antenie Hypera podczas mojego ulubionego wyświetlania "Gorących Newsów" (Hot News).

Chłopcy z Czech zabrali się za kolejną grę, która nie dość, że ma do złudzenia podobną nazwę to i system rozgrywki jest identyczny. Tyle, że fabularnie jest inaczej, gdyż niejaka Pani Alice Drake pracująca w zakładzie dla "czubków" ma pewien dar uleczania ich z tych wariactw... Wchodząc do ich umysłu zwalczając agresywnie demony i inne świństwa. Brzmi absurdalnie prosto... Też podobieństwo z naszym Painkillerem. Na screenach zaobserwowałem także nieco podobieństwa potworów i zdaje mi się grafika nie jest na dzisiejsze czasy fenomenalna, co sprawia, że zacząłem myśleć, że silnik gry także może być zapożyczony z Painkillera Więcej na ten temat znajdziecie informacji tutaj.

A dla bardziej zaostrzenia apetytu na tę tak zwaną prze zemnie "Siostrę" Painkillera zamieszczam także i oficjalny zwiastun gry, której premiera ma odbyć się już za miesiąc.

<a href="http://www.youtube.com/v/O8fUrkGgEMM&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b" target="_blank">http://www.youtube.com/v/O8fUrkGgEMM&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b</a>

Ť Ostatnia zmiana: Październik 13, 2009, 02:12:28 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Październik 13, 2009, 08:45:32 ť

Jak już gdzieś napominałem dla mnie to wygląda na zdecydowanie ciekawszą propozycję niż Necrovision :]

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #2 : Październik 13, 2009, 08:58:02 ť

Painkiller, Dreamkiller - urgh...  Wow

--
BARMAN2005

CCCP
Podwładny Piekieł
Potępieniec

ATV Polska

Hot, eh?

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Październik 14, 2009, 02:00:19 ť

Zobaczymy czy odniesie taki sam sukces jak Painkiller - wtedy będzie można nazwać to siostrą Painkillera Mruga

Only Pain..

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Październik 14, 2009, 02:45:40 ť

Mnie już kupel na akademikach (gdzie net jest 100 razy lepszy od mojego) zarezerwował dla mnie przekaz by pobrać te gierke i Resurrection bo na pewno w POLSCE nie prędko wyjdzie.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Październik 15, 2009, 08:02:46 ť

Doszły mnie słuchy, że ponoć to jest totalne PK :]

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #6 : Październik 18, 2009, 08:23:15 ť

Serce Na gry online słabo oceniane to jest. Ale według mnie ta gra nie będzie sie dobrze sprzedawać, Samo patrzenie na to ze to wszystko jest głupie a grafika z niewiadomo jakiego roku. Tylko painkiller ma prawo mieć grafike taką samą z niewielkimi zmianami.

Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS