Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 25, 2025, 11:08:07 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Poprawione demo Resurrection  (Przeczytany 3011 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Październik 30, 2009, 10:27:26 ť

Tuż po premierze dema Painkiller Resurrection jego wydawcy określili je mianem przypadkowo wydanej wersji beta i w dniu dzisiejszym publikują oficjalne demo. Gdy dołożymy do tego dotychczasowe doświadczenia z pełnej wersji gry opublikowanej na Steamie ciężko uwierzyć, że to demo naprawdę będzie dobre, ale jak to mówią do trzech razy sztuka. Plik instalacyjny zajmuje 1247 MB. Demo zawiera pełny poziom Cathedral dla trybu singleplayer, nie posiada multiplayera. Chętni mogą je pobrać z poniższych mirrorów:

Ť Ostatnia zmiana: Październik 31, 2009, 10:02:02 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Październik 30, 2009, 12:00:52 ť

Jestem w trakcje pobierania pirata więc spasuje, poza tym już mam demko do tego biały kruk skoro tak szybko wycofany xD.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Październik 30, 2009, 12:24:58 ť

Nom, ja tego białego kruka dzisiaj wypalę na płytę

Legrys
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #3 : Listopad 07, 2009, 10:35:47 ť

Ściągnąłem demo i jestem zawiedziony, dotarłem do  checkpointa przy takiej bramie z desek która jest podparta kołkami i nie wiem czy to już koniec dema bo nic więcej nie mogę zrobić? Gra odgrzewana, a recenzja na stronie utwierdziła mnie w tym. Ale i tak ją kupie- jak stanieje w końcu to Painkiller

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Listopad 07, 2009, 11:24:04 ť

Wielu kupi, choćby z przyzwyczajenia

Powstaje patch, to wiemy, który ponoć ma dodać drugą broń oraz jakieś potwory a nawet jakieś minilevele, ale to tylko tu tak nie zobowiązująco napominam :]

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS