Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 25, 2025, 06:17:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Pain Paradise II: The awakening of the pain  (Przeczytany 4231 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Luty 03, 2010, 09:38:01 ť

W końcu doszliśmy do tego ważnego momentu, jakim jest zwieńczenie pracy nad najnowszym fragmovie z Painkillera. Był na początku niewielki szum w sprawie angażu, kilkanaście newsów temu, z powodu jego braku prace stanęły do czasu, gdy Ye-Back zaczął wysyłać mi nagrania z perspektywy widza wielu dobrych graczy. Szybko postanowiłem zrobić nowy fragmovie, lecz z czasem, gdy materiał nabierał rumieńców, stwierdziłem, iż będzie to sequel znanej mojej produkcji Pain Paradise.

Film trwa ponad dziesięć i pół minuty a fragi zostały dość gęsto wplecione w skomplikowaną plątaninę wielu efektów wizualnych. Tak jak w newsie z trailerem zapowiadałem, są zmiany i to duże. Jako iż wielu narzekało nadpłynność materiałów, postanowiono, iż fragi będą nagrywane na żywca (specjalnie do tych wymogów dokupiłem nawet 500 giga wolnego miejsca by wspomóc Ye-Backę podczas nagrywania). Niestety tutaj też są wady w formie widocznego, huda i braku widocznych giwer, Alę sądzę, że nadrobię to kolejną zmianą. Otóż tym razem jest to fragmovie na dość sporą skalę, jeżeli chodzi o wizualne efekty, które zgrywają się idealnie z muzyką w tle a zarazem nie niszczą, jakości obserwowania naprawdę znakomitych fragów takich graczy jak AndySys, sK1p, czy też innych przyłapanych na dokonywanym morderstwie z premedytacją, wśród nas także nagrywających. Jeśli chodzi o sam klimat, starałem się wprowadzić troszkę podobny aczkolwiek nieco bardziej rozbudowany, sprawiający na początku atmosferę spokoju przeplatanego niepokojem, czyli chaosem. Jeśli chodzi o grafikę znów z pomocą przybył nam BARMAN2005, który postarał się o wspaniale wykonane logo oraz zarysy krążka wraz z opakowaniem. W formie bonusu dorzucił jeszcze tapetę w różnych rozdzielczościach.

Po dość ciężkiej pracy montażowej trwającej ze 3 miesiące z przerwami na sesję i naukę studencką, mam zaszczyt zaprezentować wam Pain Paradise II: The awakening of the pain. Tak samo do oglądania tych filmów polecam pobrać K-Lite Codec Pack, ze względu na format, który był najodpowiedniejszy do zachowania, jakości względem wagi pliku.  Film można pobrać w trzech wersjach jakości. Tym razem i na youtube.com można obejrzeć film w wersji HD, ale także zachęcam do pobierania paczuszek z poniższych linków:
Życzę miłego oglądania.

<a href="http://www.youtube.com/v/TJT458jejGE&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b" target="_blank">http://www.youtube.com/v/TJT458jejGE&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b</a>
Ť Ostatnia zmiana: Luty 03, 2010, 09:54:49 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Luty 03, 2010, 11:24:25 ť

Piątak i dzięki za wykorzystanie kilku moich fragów
good job.

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #2 : Luty 03, 2010, 11:31:35 ť

Burn in Hell lepsze jest niż to, jak dla mnie Krzywy

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #3 : Luty 04, 2010, 08:15:12 ť

Bardzo fajnie skrecony fm, widac naklad pracy.

Patogen
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #4 : Luty 04, 2010, 12:01:27 ť

Fragmovie spoko, fajne intro. Pisząc o zgraniu myślałem że chodzi o coś w stylu Annihilation do quake 3 gdzie fragi są zgrane z muzyka. Jeśli chodzi o te efekty to w niektorych momentach wydają mi się niepotrzebne, chodzi mi dokładnie o motywy ze zmianami koloru ekranu na czerwony, w paru momentach drażni Nie mniej dobra robota, fajne fragi i dobrze się ogląda. Widać też że się troche nad tym nasiedziałeś, gratz

YANS
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #5 : Luty 07, 2010, 02:06:02 ť

monotonia........

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Luty 23, 2010, 03:48:37 ť

Czyli wracam do DOW tam mimo że mniej poświęcam czasu moim pracom są bardziej doceniane. A skoro Yans twierdzi że monotonne a sam jest jednym z głównych fragmakerów w grze to gratuluje... Więcej fragmovie z PK z pod mojej ręki nie zobaczycie, szkoda mi czasu i potu by potem kilka osób obejrzało i pluło się że monotonia itp. Tyle pracy na nic.

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #7 : Luty 23, 2010, 07:37:38 ť

Jasne, można zauważać, że nie podoba się, że monotonia, ale można też w drugą strone, spójrz ile ludzi jest zachwyconych Twoim dziełem. Czy to znaczy że ludziom się ogólnie nie podoba? albo ze sie podoba? ani to  i ani to, ale warto zuwazac to co jest mile, (np. Bardzo fajnie skrecony fm, widac naklad pracy.)  Nigdy nie sprostasz wymaganiom kazdego, a co do jansa to osobny temat.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS