Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:48:29 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: 1 [2]
Drukuj

Autor Wątek: Painkiller: Pandemonium  (Przeczytany 16205 razy)
Kruk
Zagubiona dusza
*

;)
Ť Odpowiedz #15 : Maj 24, 2010, 11:42:51 ť

Bardzo ciekawa wersja 4 w 1 byłoby dobrze gdyby zostały poprawione błędy jakie występują w grze szczególnie w Resurrection a jeśli chodzi o dodatki to fajnie było by mieć koszulkę z 3 postaciami Painkillerów na przodzie, a na tyle koszulki znajdowało by się logo  

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #16 : Maj 25, 2010, 03:05:53 ť

Dodatki dodatkami. Ja mam nadzieje na dodatek Eggtootha bo wtedy ta edycja będzie zawierać coś nowego co sprawi ze kupią ją nie tyle nowi gracze ale i starsi wyjadacze

UWAGA LUDZISKA!
Dziękujemy w naszym i imieniu FonoGame za wzięcie udziału w ankiecie oraz rozmowach dotyczących wyboru prezentu do edycji kolekcjonerskiej Painkiller: Pandemonium! Pod  TYM znajdziecie informacje na temat wybranego dodatku. Jest nim PenDrive zawierający dodatkowo modyfikację stworzoną przez <b>EggTootha</b> i resztę kompanów poświęcających się tejże produkcji. Więcej informacji w odnośniku/najnowszym newsie.
Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 23, 2010, 06:48:21 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #17 : Lipiec 12, 2010, 11:58:34 ť

kaska juz jest : D

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #18 : Lipiec 13, 2010, 10:54:14 ť

My kasy z tego nie czerpiemy chyba że JoWooD coś zadecyduje, aktualnie tak zaczyna ta firma modzić że nie dziwie się czemu tak wielu z was ich nie lubi. Mam jednak nadzieje ze zakończy się to dobrze.

Strony: 1 [2]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS