j wizyty na Alternatywy 4 zostało dane do zrozumienia, że mam sobie iść stamtąd, bo chyba jacyś panowie chcieli zagrać 1 vs 1
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #6 : Listopad 26, 2007, 06:43:46 ť |
|
To trzeba było im powiedzieć żeby spierd... na ALTERNATYWY DUEL :]
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #7 : Listopad 26, 2007, 07:44:23 ť |
|
Nie chciało mi się tłumaczyć a chciałem szybko zagrać, więc poszedłem bodaj na Godzillę 
|
|
|
|
|
|
|
|
b00rack
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #8 : Listopad 26, 2007, 11:02:58 ť |
|
To zaczyna mnie juz draznic, coraz wiecej ludzi zaczyna sie skarzyc, kto dawacl ci co zrozumienia? Rzeczywiscie placisz za ten serwer i mogles mu odpowiedziec zeby spierd..... Masz rcona mogles goscia kicknac placisz i mozesz to robic(oczywiscie w wtedy kiedy trzeba, ale z chamstwem trzeba walczyc). Czerwone alternatywy sa do grania ffa ewent. ctf, tdm, pcf. Do grania dueli sa czarne alternatywy. Rece opadaja 
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #9 : Listopad 27, 2007, 08:45:52 ť |
|
A nie mówiłem Ye-Back? 
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #10 : Listopad 27, 2007, 03:51:59 ť |
|
Pain to nie w moim stylu  Zacznę od tego, że ja się nie uważam za konfliktowego człowieka, więc nie chcę w nie największym świecie PK wszczynać konfliktów, w końcu nie byli chamscy, tylko poleciały teksty "po co tu przylazł" "nie pogramy sobie", więc postanowiłem, że pozostawię ich w spokoju, bo nie jestem tu chciany 
|
|
|
|
|
|
|
|
vysogota
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #11 : Listopad 27, 2007, 04:42:09 ť |
|
To zaczyna mnie juz draznic, coraz wiecej ludzi zaczyna sie skarzyc, kto dawacl ci co zrozumienia? Rzeczywiscie placisz za ten serwer i mogles mu odpowiedziec zeby spierd..... Masz rcona mogles goscia kicknac placisz i mozesz to robic(oczywiscie w wtedy kiedy trzeba, ale z chamstwem trzeba walczyc). Czerwone alternatywy sa do grania ffa ewent. ctf, tdm, pcf. Do grania dueli sa czarne alternatywy. Rece opadaja  Tak jest to jest serwer do gwałtów zbiorowych:)), a nie po to żeby duele grać, dając wcześniej innym do zrozumienia by "wyszli". Do dueli są czarne alternatywy a hasło do nich na głównej stronie painkillergamescore !!! Obserwując cały temat widzę ze jest kilku chętnych na nocne piątki. Z reguły po 22 jakoś się to zaczyna wszystko. Gdy jest dużo chętnych (więcej niż miejsc) robimy zmiany w grze tak by nikt nie siedział cały czas na specu. No to do piątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #12 : Listopad 27, 2007, 09:18:21 ť |
|
O piątkowych wieczorach wiem od bardzo dawna i jakimś cudem ani razu mi się nie zdarzyło tam wejść o tej porze  No to do piątku 
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Listopad 28, 2007, 05:33:55 ť |
|
Za duelami nie przepadam bo zawsze jak trafie nawet na lekko silniejszego, przegram do zera. Wystarczy ze pierwszy przede mną weźmie HL albo złotą zbroje i już mogę pożegnać się z jakimkolwiek fragiem. Nie mam szczęścia i duele gram gówniano że tak zaklnę.
|
|
|
|
|
|
|
|
sanctusdiavolos
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #14 : Grudzień 29, 2007, 06:24:55 ť |
|
Witam wszystkich, jestem tu nowy (czyt. n00b, hehe). Ja gram zwykle na godzilla, ewentualnie na własnym serwerze. Będe tylko przez okres świąteczny, ewentualnie później na weekendach, o ile studia pozwolą. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładowanie...