Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 12:49:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: cc.pk#1  (Przeczytany 4040 razy)
Crash
Zagubiona dusza
*

Ť : Luty 07, 2008, 03:07:00 ť

Siema postanowiłem zorganizować cupa w pk 1 zapisy u mnie na gg://5025523 oraz crash-q3@wp.pl podajemy nick oraz gg i najlepiej jakbyscie mieli irca . To cup tylko dla Polakow wiec kazdy ma szanse :p wygrac oczywiscie to 4fun ;p bo narazie nei ma sponsora ;pp
www.crash-cup.ugu.pl  rejestrujcie sie
Ť Ostatnia zmiana: Luty 07, 2008, 04:07:46 wysłane przez Destro ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Luty 07, 2008, 09:52:31 ť

W sumie może i bym wziął udział, ale brakuje konkretów co do formuły turnieju, ograniczasz się do Polaków, ale nasi rodacy pokazali ostatnio, że są strasznie leniwi a gdyby znowu dopuścić graczy z innych krajów to pewnie by turniej zdominowali Niemcy Krzywy
Wydaje się mi to być ciężka sprawa, ale życzę POWODZENIA!

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Luty 08, 2008, 08:36:20 ť

Krótko mówiąc.. szwabom wstęp wzbroniony i będzie spokój... a no racja... 50% graczy PK to Niemcy... ciekawe czemu?  A powinni Polacy w końcu nasza gra

b00rack
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #3 : Luty 08, 2008, 03:58:42 ť

50% graczy PK to Niemcy... ciekawe czemu? 

To chyba dobrze, że grają, bo jakby ich już nie było, to ta scenka Pk byłaby jeszcze mniejsza. Zniknęłyby dwa popularne serwery i kilku dobrych graczy.
Wychodzi na to, że w Niemczech bardziej doceniono Pk niż w jego ojczyźnie.

A co do turnieju, to chyba ciężko będzie ci zorganizować normalny turniej. Wykazał to ostatnio organizowany turniej przez tele. Ciężko zmobilizować ludzi, żeby grali dla przyjemności. Nie ma nagród, to podejście graczy, szczególnie tych dobrych jest bardzo "olewatorskie". Bo terminy nie odpowiadają, bo organizacja jest marna, bo.....
Ť Ostatnia zmiana: Luty 08, 2008, 04:05:33 wysłane przez b00rack ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Luty 08, 2008, 04:17:35 ť

...Czesi zwalili Overdose... i te 3 cupy były raczej na przymus jak to mówiłem... "przystawili graczom kołkownice do du*y by grali " bo to niesamowite by tak znielubiana część gry przez fanów PK od razu miała 3 cupy z nagrodami. Szok.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Luty 08, 2008, 10:21:09 ť

Co do samych Niemców to ja bym powiedział, że to oni najwięcej zrobili dla PK w przeróżnych materiach (promocja, gracze, turnieje, serwery, mody i inne takie).

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS