Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 08:22:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Polska Premiera Overdose  (Przeczytany 4843 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Luty 21, 2008, 12:37:44 ť

Zgodnie z zapowiedzią CD-Project, od dzisiejszego dnia kinowa, polska wersja językowa Painkiller: Overdose jest już dostępna w sprzedaży w naszym kraju.

Wydanie polskie jest dostępne w wygodnym pudełku DVD w serii TopSeller a cena nie zmieniła się od czasu ogłoszenia daty premiery trzeciej już odsłony Painkillera, czyli 39.99 Zł. Więcej informacji na temat polskiego wydania gry możecie znaleźć tutaj.

Nie pozostaje nam nic innego tylko skierować się do sklepów po najnowszą odsłonę mordercy bólu.

Crash
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #1 : Luty 21, 2008, 03:53:42 ť

chyba kupie :

// Upomnienie za spam
// Abe
Ť Ostatnia zmiana: Luty 21, 2008, 06:40:24 wysłane przez Abe ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Luty 22, 2008, 05:01:30 ť

A ja się pochwalę że jestem jednym z pierwszych polaków którzy mają własnego Overdose PL oryginał Właśnie odebrałem z poczty paczkę i powiem wam ładne opakowanie ma Overdose. Na początku myślałem że dali mi w opakowaniu na kasetę VHS Dodatkowo 7 złotych wirtualnej kaski, w środku oprócz kilku bibelotów z reklamami jest dość obszerna książeczka z opisem gry itp... sama płytka DVD jest osadzona bardzo bezpiecznie a wygląda na prawdę spoko, nie odstaje od poprzednich części PK wyglądem nośnika... Git! Ta czerń i czerwień. I pełne zaskoczenie bo nawet PK OD, które pobrałem (wersja z USA) jak i nasze rodzime wydania PK +Booh nie miały własnego menu startowego i zawsze przy włożeniu płytki automatiko włączała nam sie instalka gry a w wersji USA PK OD nas wrzucało do gry po instalacji. Tutaj mamy po raz pierwszy menu startowe .
Ť Ostatnia zmiana: Luty 22, 2008, 05:16:41 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Painkiller999
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #3 : Luty 22, 2008, 05:33:10 ť

No cóż muszę przyznać iż obawiałem się dziesięciokrotnego przekładania terminu wydania gry i jestem bardzo mile zaskoczony widząc że dotrzymano terminu  Już jutro wybieram się na miasto w celu zakupu gry Krzywy No i dobrze że nie spełniły się czarne przewidywania o 100 złotych.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Luty 24, 2008, 11:55:11 ť

Trzeba pogratulować CD-Project bo wersja PL jest bardzo ładnie przygotowana aż się sądzi że dobrze że mieliśmy później premierę bo mam od razu kilka wmontowanych bajerów i spatchowaną grę a nie pełną bugów.

PiotrK
Potępiona dusza
**

plejer

Ť Odpowiedz #5 : Luty 26, 2008, 08:54:41 ť

Ja już to dawno przeszłem :/ Więc nie mam po co kupować.A w ogóle gra fajna nawet, ale bronie...

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Luty 26, 2008, 09:08:58 ť

Ja już to dawno przeszłem :/ Więc nie mam po co kupować.
Wypadałoby zapłacić za to co się wzięło Krzywy

Ja się jutro spodziewam przesyłki. Pewnie schowam do szafy bez instalowania by w przyszłości powracać. Kupuję z sentymentu do PK
Ť Ostatnia zmiana: Luty 26, 2008, 09:39:22 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Luty 27, 2008, 02:41:26 ť

Proponuje ci odninstalować USA version wyczyścic wszystkie pliki po nim oprócz configu w którym zmień sobie język i savy zostaw. To lepsza wersja według mnie. Ja to tak biorę ostrożnie płytki oryginalne że nie ma szans bym nawet małą ryskę zrobił na niej

ASSASIN
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #8 : Luty 27, 2008, 08:21:23 ť

dzieki za tegi linka wszystko sciongnolem co sie dalo narx assasin Lol2 Lol2

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS