Ujme to tak... to nie progamer tylko pronoober. Jego ¶niadaniobiadokolację to 2 bułki... żal... ja to odst±pię od kompa jak mam jak±¶ sprawę nie gram po nocach na pewno nie wk***m sie o to ze przegrałem 10 punktami

... to da się przeżyć a nawet jest satysfakcja je¶li grało się z mocnym że tylko tyle

ale je¶li trafisz na dual procka albo jakiego¶ ciula co sobie zbiera fragi na każdym napotkanym bezbronnym to mnie w***... ja np z kim¶ gadam na serwie a go¶ć podbiega i nap***la z rakiety

Tutaj go¶ciowi przyznam racje

trzeba mieć kulturę podczas gry a nie mieć satysfakcje że uwaliłe¶ wszystkie nooby

Aaa... on nie złamał klawy ale j± uszkodził ostro a widać że est nowsza od mojej

moja ma ponad 8 lat a całkiem niedawno się wk***em i to ostro z powodu pojebanej akcji z PK... jednego dnia wyjebało mnie z systemu 10 razy a następnego dnia było wszystko lux... Musiałem się wyżyć na najstarszej czę¶ci złoma bo jej najmniej szkoda czyli.. klawiatura... dzi¶ owa klawiatura jest składana na 2 czę¶ci i co ciekawsze działa lepiej na PK

Mam now± klawiaturę ale od 3 dni j± nawet nie rozpakowałem

PS: Dobrze że studiuje bo dzięki temu mniej siedzę przy kompie i nie stanę się takim noobem

Żal du*ę ¶ciska ale powiem że fajny pomysł na filmik

Dobre jaja.