Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 11:50:54 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1] 2
Drukuj

Autor W±tek: Dzień z życia pro gracza  (Przeczytany 11812 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« : Luty 26, 2008, 10:12:49 »

Dzisiaj w pracy ( ) na jutubie natkn±łem się na poniższy filmik. Mi się podobało.

Film jak sama nazwa wskazuje, pokazuje życie, a konkretnie jeden z poranków "Pro gracza" sceny Jedi Knight Academy. Akcja filmu rozgrywa sie w jednym z mieszkań pro gracza, jest dynamiczna oraz zaskakuj±ca. W Filmie możemy zobaczy, jak zachowuj± się prawdziwi zawodowi gracze, czyli gracz ' od strony monitora ' W tym oto wspaniałym dziele możemy odnaleĽć wiele metafor oraz skrótów my¶lowych.

<a href="http://www.youtube.com/v/RIxCWaBxAbM&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/RIxCWaBxAbM&amp;rel=1</a>

Pain chyba zna ten ból rozwalonej klawiatury Krzywy

ołnienie nubów

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Luty 27, 2008, 06:41:56 »

Ujme to tak... to nie progamer tylko pronoober. Jego ¶niadaniobiadokolację to 2 bułki... żal... ja to odst±pię od kompa jak mam jak±¶ sprawę nie gram po nocach na pewno nie wk***m sie o to ze przegrałem 10 punktami ... to da się przeżyć a nawet jest satysfakcja je¶li grało się z mocnym że tylko tyle ale je¶li trafisz na dual procka albo jakiego¶ ciula co sobie zbiera fragi na każdym napotkanym bezbronnym to mnie w***... ja np z kim¶ gadam na serwie a go¶ć podbiega i nap***la z rakiety Tutaj go¶ciowi przyznam racje trzeba mieć kulturę podczas gry a nie mieć satysfakcje że uwaliłe¶ wszystkie nooby Aaa... on nie złamał klawy ale j± uszkodził ostro a widać że est nowsza od mojej moja ma ponad 8 lat a całkiem niedawno się wk***em i to ostro z powodu pojebanej akcji z PK... jednego dnia wyjebało mnie z systemu 10 razy a następnego dnia było wszystko lux... Musiałem się wyżyć na najstarszej czę¶ci złoma bo jej najmniej szkoda czyli.. klawiatura... dzi¶ owa klawiatura jest składana na 2 czę¶ci i co ciekawsze działa lepiej na PK Mam now± klawiaturę ale od 3 dni j± nawet nie rozpakowałem PS: Dobrze że studiuje  bo dzięki temu mniej siedzę przy kompie i nie stanę się takim noobem Żal du*ę ¶ciska ale powiem że fajny pomysł na filmik Dobre jaja.

MPK|SCORPION
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 143

« Odpowiedz #2 : Luty 28, 2008, 08:01:02 »

to nie jest pro gamer.powinien się bardziej kulturalnie zachowywać jak przegra xD Lol

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Luty 28, 2008, 10:09:32 »

Pain to że¶ się wczuł z komentarzem

je¶li trafisz na dual procka albo jakiego¶ ciula co sobie zbiera fragi na każdym napotkanym bezbronnym to mnie w***... ja np z kim¶ gadam na serwie a go¶ć podbiega i nap***la z rakiety
Wła¶nie kiedy¶ tak nie robiłem, ale PK mnie nauczył strzelać do każdego brightskina

to nie jest pro gamer.powinien się bardziej kulturalnie zachowywać jak przegra xD Lol
LOL, tak, kultura musi być Krzywy

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Luty 29, 2008, 12:47:30 »

Czyli napierdzielasz we wszystko nawet jak kto¶ stoi w miejscu... tak się nabija fragi po noobersku

MPK|SCORPION
Potępieniec

« Odpowiedz #5 : Luty 29, 2008, 08:41:26 »

jak masz now± klawiaturę  i   jej nie używasz to na co j± w ogóle kupiłe¶ Pytajnik Pytajnik Pytajnik
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2008, 09:58:57 wysłane przez matrix2910 » Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Marzec 01, 2008, 10:29:03 »

Ja jej nie kupowałem tylko ojciec... ale ja już podł±czyłem dzięki temu chlapę teraz bied± na PK bo klawisze dziwne s±.

MPK|SCORPION
Potępieniec

« Odpowiedz #7 : Marzec 13, 2008, 08:09:35 »

ciekawe jaka była ta klawiatura w filmiku.zna kto¶ nazwę Pytajnik Pytajnik Pytajnik

PiotrK
Potępiona dusza
**

Wiadomo¶ci: 73

plejer

« Odpowiedz #8 : Kwiecień 11, 2008, 07:01:37 »

Pokazali nawet jak sra .No, ale z t± klawiatur± jak trzasn± o biurko to było dobre.Jeszcze klawisze odpadły Lol.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 11, 2008, 07:15:25 »

To jest symulacja i sie tak jaracie t± klawiatur±? Macie tu autentyk.

<a href="http://www.youtube.com/v/kBVmfIUR1DA&amp;hl=pl" target="_blank">http://www.youtube.com/v/kBVmfIUR1DA&amp;hl=pl</a>

Stary filmik a tu macie już jak dorósł... ale to już chyba jest symulowane chociaż? Może spu¶cił troszkę parę ale co tam.
<a href="http://www.youtube.com/v/0ktjiExyHXg&amp;hl=pl" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0ktjiExyHXg&amp;hl=pl</a>

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2008, 07:18:56 wysłane przez Paindemonium » Zapisane

MPK|SCORPION
Potępieniec

« Odpowiedz #10 : Kwiecień 11, 2008, 08:06:18 »

ten 1 film super 

Galbatorix07
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 131

Widzę cię!

« Odpowiedz #11 : Marzec 31, 2010, 10:26:20 »

Taaaaaa, super. Ten gostek jest popier... Powinien i¶ć do psychiatry się leczyć. Ja jak się mocno zdenerwuję to wył±czam kompa, a nie niszczę to, za co moi rodzice musieli zapłacić. Raz przywaliłem z kopa, ale w ¶cianę. PóĽniej miałem spuchnięty palec przez dwa dni i już tak nie robię Lol

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

Patogen
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 33

« Odpowiedz #12 : Kwiecień 01, 2010, 09:20:35 »

Ja tam tylko wi±zankami zapodaje jak przegrywam, klawiatura poniek±d jeszcze żyje

Galbatorix07
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 131

Widzę cię!

« Odpowiedz #13 : Kwiecień 01, 2010, 09:54:43 »

Ten sposób jest dobry, ale jak moich rodziców nie ma w domu, co do przekleństw maj± swoje zasady (my możemy, ty nie)

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

Patogen
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 33

« Odpowiedz #14 : Kwiecień 01, 2010, 10:05:27 »

http://www.youtube.com/watch?v=073jcINWPtM 

Strony: [1] 2
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS