Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 04:10:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Problem z military base  (Przeczytany 2927 razy)
husner
Zagubiona dusza
*

Ť : Październik 06, 2007, 02:32:32 ť

Witam mam problem z plansza baza wojskowa (rozdział III poziom 3). Od samego początku planszy wszystko odbywa sie dużo za szybko.
Cała gra idzie jakby  na przyspieszonych obrotach. Dodam, ze gierke mam oryginalną. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Husner

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Październik 06, 2007, 04:40:33 ť

Witam.
Gdzieś już słyszałem o takim problemie. Jeśli możesz napisz jaką wersję Painkillera posiadasz. Tak sobie myślę, że można by było zainstalować jakiegoś patcha uaktualniającego lub deaktulizującego PK.
po edycji:
Jeżeli masz w komputerze procesot AMD Athlon 64 X2 3800+ pobierz program AMD Dual-Core Optimizer a tu masz opis jego użytkowania. Poniżej zamieszczam mały cytat ze strony z opisem.
AMD musiało wypuścić tą poprawkę ze względu na liczne skargi użytkowników, którzy narzekali na przycinanie, przyspieszanie i inne tego typu błędy w czasie grania na wspomnianych procesorach.
Ť Ostatnia zmiana: Październik 06, 2007, 05:05:17 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS