Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 12:57:11 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1] 2 3
Drukuj

Autor Wątek: PK FragMovie 2008 SE  (Przeczytany 16488 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Lipiec 04, 2008, 06:11:55 ť

Od jakiegoś czasu trwają prace nad dość sporym przedsięwzięciem związanym rzecz jasna z Painkillerem. Ma być przygotowywany na 1 września ogromny Fragmovie z trybu multiplayer, który ma się składać z fragów wielu graczy. Czasu jest jeszcze sporo a wystąpić w owym filmiku może każdy, czy jako łowczy czy ofiara, lecz jak Xaero ujął, iż każdy frag będzie surowo oceniany i nie jest pewne, że znajdzie się on na taśmie montażowej. Parametry całej produkcji wyglądają następująco:

-Premiera : 1 września 22:03
-Wielkość : 4,3GB
-Nośnik : Płyta DVD
-Rozdzielczość: 640x480
-FPS : 100

Informacje na temat selekcji fragów oraz kontaktów znajdziecie tutaj.

Zapowiada się naprawdę świetna robota, która może się odbić echem w świecie Painkillera. Miejmy nadzieje, że tak będzie i nie pozostaje nam nic innego jak życzyć autorowi sukcesu a także spróbować sił i zaprezentować swoje fragi z Painkillera
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2008, 06:13:26 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 04, 2008, 07:25:56 ť

Tymczasem wolę zobaczyć Twój fragmovie
A ten filmik będzie do kupienia czy co?

MPK|SCORPION
Potępieniec

Ť Odpowiedz #2 : Lipiec 04, 2008, 07:41:56 ť

zapowiada się bardzo dobrze i tak jak napisała ABE czy to fragovie będzie do kupienia czy co??
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2008, 10:41:36 wysłane przez MATR!X2910 ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Lipiec 04, 2008, 07:56:43 ť

Sam chciałbym wiedzieć... ma jakiegoś oficjalnego sponsora że to wypuści w rynek czy zrobi to tak jak Rude Dude i filmik z San Andreas.

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 04, 2008, 08:23:43 ť

Pod linkiem który podał Pain w pierwszym poście jest napisane, że cena wyniesie 15 zł

xaero
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 05, 2008, 07:13:45 ť

Chodzi o to że nie będę tego nikomu wysyłał przez rapida, torrenta i takie tam w grę wchodzi tylko poczta.. I to też jak uzbierze się co najmniej 10 osób.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Lipiec 05, 2008, 08:19:21 ť

Czyli będzie bardzo duża produkcja która nie opłaca się być wysyłana w neta. Będzie ciekawie. Ja za jakieś 2 tygodnie wypuszczam swój fragmovie ale teraz jest małe utrudnienie... sprzęt mi padł i mam tylko nadzieje że dysk z danymi z filmiku nie ucierpi. :/ Inaczej projekt kaput Smutny

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #7 : Lipiec 05, 2008, 09:02:43 ť

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
<modli się>
jak to Ci sprzęt padł? Co się stało? Więcej szczegółów, bo jak nie zobacze tego filmika t ja będę kaput a nie film

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #8 : Lipiec 05, 2008, 09:27:50 ť

Komp mulił mi z powodu braku formatu od długiego czasu i w końcu mi sie zawiesił... restart i niestety juz sie nie odpalił... znaczy odpalił gdy tylko podłączyłem go do prądu... samoczynnie ale do windowsa nie wchodził... tylko co 2-3 sekundy sypał dźwiękiem systemowym BIIIIP! (długi dźwięk). Spekuluje że albo coś się wewnątrz odłączyło albo specjalistyczna robota pewnego faceta powinna sprawić że wreścię zadziała... formacik i kilka poprawek. Bo jeśli to byłby problem z dyskami (z plikami) to komp by odpalił bez problemu... mam nadzieje że dane są nieruszone.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #9 : Lipiec 05, 2008, 09:30:40 ť

O "Pain Paradise" jest inny wątek Krzywy

Premiera : 1 września 22:03
Bardzo dokładna data Mruga tylko czy na pewno xaero wyrobi się - to wcale nie tak daleka przyszłość Chytry

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #10 : Lipiec 05, 2008, 09:35:51 ť

Pisze tak na boku... odnośnie dzieła Xaero, to mam nadzieje że to nie będzie prosty zlepek fragów. Jeśli nie to będzie to niezła akcja

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #11 : Lipiec 05, 2008, 09:45:41 ť

Wszystko jest względne, obejrzyj sobie (o ile nie oglądałeś) USED AND ABUSED by Vo0 - prosty zlepek fragów a mi ogląda się świetnie

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #12 : Lipiec 05, 2008, 09:50:16 ť

Możliwe ale oczekuje się czegoś nie tylko od fragów ale i od autora filmiku.

MPK|SCORPION
Potępieniec

Ť Odpowiedz #13 : Lipiec 06, 2008, 10:44:25 ť

dobra czekam na to fragmovie na pewno  kupię ! pain mógłbyś dać jakiś frag z  swojego starego fragmovie

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #14 : Lipiec 06, 2008, 11:32:30 ť

Komp mulił mi z powodu braku formatu od długiego czasu i w końcu mi sie zawiesił... restart i niestety juz sie nie odpalił... znaczy odpalił gdy tylko podłączyłem go do prądu... samoczynnie ale do windowsa nie wchodził... tylko co 2-3 sekundy sypał dźwiękiem systemowym BIIIIP! (długi dźwięk). Spekuluje że albo coś się wewnątrz odłączyło albo specjalistyczna robota pewnego faceta powinna sprawić że wreścię zadziała... formacik i kilka poprawek. Bo jeśli to byłby problem z dyskami (z plikami) to komp by odpalił bez problemu... mam nadzieje że dane są nieruszone.
Pain, miałem dokładnie to samo ze starym kompem i chyba wiem w czym jest problem. To wina RAMu, wystarczy go wyjąć, przeczyścić wtyki i kości, włożyć spowrotem i powinno zadziałać... a jeśli to nic nie da no to nie wiem jak ci pomóc.

--
BARMAN2005

Strony: [1] 2 3
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS