rambo
Zagubiona dusza
|
 |
Ť : Październik 16, 2007, 07:18:22 ť |
|
Mam pomysl aby zorganizowac turniej aby kazy mogl wykazac sie swoimi umiejetnosciami grania co wy na to??????
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #1 : Październik 16, 2007, 07:37:08 ť |
|
Też myślałem o zorganizowaniu czegoś takiego i sam bym chciał wziąć udział, ale na razie nie mam za wiele "umiejętności do wykazania się". Swego czasu mason organizował takie turnieje i by można stworzyć coś na podobę tego. Oczywiście jestem za, tylko nie sądzę by dało radę to tak szybko zorganizować - najpierw trzeba by zebrać grupę chętnych. A w ogóle fajnie by było zorganizowanie w przyszłości czegoś z symbolicznymi nagrodami 
|
|
|
|
|
|
|
|
rambo
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #2 : Październik 16, 2007, 07:58:54 ť |
|
dobra oki przygoytujmy sie i trzeba by powiadomic i zebrac grupe chcetnych mamy czas a nagrody to sie da cos sie wymysli niebuj sie
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #3 : Październik 17, 2007, 08:30:44 ť |
|
JA mam studia więc nie wiem czy wziąłbym udział w takim czymś zwłaszcza że za mocnym graczem nie jestem... a muszę znaleźć czas w weekend by potrenował mnie Yans.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sephiroth
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #4 : Październik 17, 2007, 10:32:53 ť |
|
Ja tam bym sie pisal tez zaden killer nie jestem ale przeciez zabawa moze byc przednia 
|
|
|
|
|
|
|
|
rambo
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #5 : Październik 19, 2007, 11:50:29 ť |
|
oki to kiedy zrorganizujemy ten turniej chetni niech sie wpisza w ten watek zabawa bedzie odlotowa
|
|
|
|
|
|
|
|
rambo
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #6 : Październik 19, 2007, 11:52:34 ť |
|
chetni niech napisza na moj adres email rambopiastol@interia.pl zabawa bedzie odlotowa hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #7 : Październik 19, 2007, 01:31:07 ť |
|
WOh! PK Overdose demko zagrałem na multi i muszę stwierdzić że rzeczywiście gra się lepiej  Jest w kocu balance między dobrymi i słabymi graczami co oznacza że nawet totalny noob może coś sobie ustrzelić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #8 : Październik 22, 2007, 09:57:47 ť |
|
Proponuję wziąć udział w Painkiller FunCup #8 (o ile dojdzie do skutku, bo do tego daleka droga  sam nie wiem - jak zawsze przez wzgląd na umiejętności - czy się zapisać). W końcu mason to człowiek, który walczy by coś raz na jakiś czas zadziało się w grze wieloosobowej  W między czasie może by tak zorganizować taki prywatny turniej - nawet w 3-4 osoby 
|
|
|
|
|
|
|
|
Don_Michael
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #9 : Październik 31, 2007, 10:21:02 ť |
|
Jak cos to ja sie zglaszam 
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #10 : Listopad 01, 2007, 08:23:05 ť |
|
Co do tego fun cup nie mamy szans ale możemy zebrać team zamknięty i może zagramy w coś na teamy np mało grany CTF.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #11 : Listopad 01, 2007, 09:52:44 ť |
|
Kurde z chęcią bym pograł w przejmij flagę, ale moglibyśmy też zorganizować jakiś własny miniturniej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BARMAN2005
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Czerwiec 02, 2008, 09:19:16 ť |
|
Ja też sie zgłaszam do turnieju ale z tego co widzę to posty są z Lutego... :/
|
|
|
|
-- BARMAN2005
|
|
|
|
DOT
Zagubiona dusza
|
 |
Ť Odpowiedz #14 : Czerwiec 09, 2010, 01:50:25 ť |
|
Na mnie nie liczcie, mam wersje 1.32  chociaz jesli da sie zrobic update'a... wtedy chetnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|