http://worldoftanks.eu/

Chabi
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #12 : Listopad 04, 2007, 03:26:27 ť

No cóż, nie za bardzo mi sie to podoba. Jeśli będzie kosztowało więcej niż 20 plnów to na pewno nie kupie. Bronie są prawie te same tylko wygląd się zmienił. Nawet moja siostra (7 lat może dziwne że lubi PK, ale sie ciesze bo nie gra w barbie czy inne muminki ) zauważyła ogromne podobieństwo broni ("Ej przecież to zielone leci jak kołek"). Drugi poziom mi sie nie podoba, wogóle nie pasuje do PK. Ogólnie schrzanili, ale może zagram i zobacze czy Belial zostanie nowym władcą piekła jak już się zemści .

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #13 : Listopad 04, 2007, 04:17:52 ť

Nadal syfi modem ale po zagraniu pełnej wersji stwierdzam że chyba oryginałkę kupie do kolekcji. Niektóre poziomy są dość dynamiczne a niektóre maja te atmosferkę jak np Katalkizm. Puki co 4 poziomy  przeszedłem teraz tylko zrobię coś na necie i się pouczę i wracam do zemsty Beliala na Sammaelu bo z tego co wysłuchałem z intra to właśnie ten znany nam z Podstawki zleceniodawca coś zawinił.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #14 : Listopad 05, 2007, 10:51:52 ť

Ten pan grał w demo i miał ponoć powiedzieć "What! No Stakes!"

Strony: [1] 2
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS