Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 06:41:44 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Bring the Pain 08 - Tournament  (Przeczytany 6205 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Lipiec 31, 2008, 10:23:10 ť

Bardzo dużo czasu upłynęło od ostatniego, dużego turnieju w Painkillera. W dniu dzisiejszym na forum DreamCatcher pojawiła się informacja z konkretnymi danymi o światowym turnieju w Painkillera, o którego planach zorganizowania donosiliśmy już dwa miesiące temu.

Światło dzienne ujrzała oficjalna strona turnieju BRINGTHEPAIN08.COM. Jego termin jest planowany na koniec sierpnia, początek września - dużo zależy od ilości zgłoszeń chętnych. Zasady: obowiązuje standardowa turniejowa drabinka, po wylosowaniu której mecz będzie się odbywał do dwóch wygranych map; na pewno będzie okazja jeszcze na temat zasad dopowiedzieć. Wartość puli nagród przekracza 10000$, gracz który zajmie pierwsze miejsce otrzyma zestaw 1 Alienware® Area-51 Desktop.

Linki:

Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2008, 10:27:53 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

RudeDude
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #1 : Sierpień 04, 2008, 12:28:45 ť

Zapisujcie się chłopki.
Zauważyłem że panuje przekonanie wśród polskich graczy że i tak nie wygrają to po co się zapisywać.
Mówie wam zapisujcie się, pogracie sobie, będziecie na liście turniejowej, zapiszecie się w historii PK. A przy okazji może inni gracze zainteresują się sceną PK jeśli okaże się że sporo ludzi się zapisze.
Bez sensu jest nie zapisywać się bo uwaza sie że i tak nie ma sie szans. Szansą jest fajna zabawa i to że brało się udział w czymś większym.

Moja rada to, jeśli macie czas zapiszcie się.
Pozdroo.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Sierpień 04, 2008, 02:57:43 ť

Nie nadaje się poza tym mam taki fart że w momencie turnieju może mi pewnie net siąść albo będę musiał gdzieś wyjść. No i nie brałem udziału nigdy jeszcze w tego typu turniejach albo inaczej.. w ogóle nie brałem udziału więc troszkę mnie to zniechęca.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Sierpień 04, 2008, 04:52:06 ť

Ja nawet nie myślałem o tym czy będę miał czas, ale pewnie będę miał i się zapisałem.
Podpisuję się pod postem RudeDude.

W sumie nie zostało specjalne dużo czasu - przydałyby się jakieś konkrety na temat turnieju...

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #4 : Sierpień 06, 2008, 10:40:19 ť

Konkrety: http://www.bringthepain08.com/rules.html  Patrz

edycja
Troche poczytałem i...
ELIGIBILITY: This contest is open only to legal residents of Canada and the United States, to persons who are the age of majority or older in the jurisdiction in which they reside, or if younger, have the permission of their parent or guardian, who shall be awarded the prize for the benefit of the minor, excluding officers, directors, advisors and employees of DreamCatcher Interactive Inc. and its affiliates, subsidiaries, divisions, agents, including their respective advertising, promotion, and fulfillment agencies (collectively, the "Sponsors"), and the immediate families of each (including mother, father sister, brother, child or spouse).

Przy rejestracji można wybrać tylko Canada lub United States...
Ť Ostatnia zmiana: Sierpień 06, 2008, 11:42:48 wysłane przez BARMAN2005 ť Zapisane

--
BARMAN2005

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Sierpień 06, 2008, 02:47:48 ť

signup

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Sierpień 06, 2008, 05:40:29 ť

Co innego tutaj co innego tam... Dla tego to kolejna przyczyna dla czego nie biorę udział w turniejach

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #7 : Sierpień 08, 2008, 02:07:29 ť

O przepraszam, dobrze widziałem, przedtem do wyboru było tylko Canada i US, i dodatkowo nie było możliwości wybrania strefy czasowej... tak jak jest teraz.

--
BARMAN2005

MPK|SCORPION
Potępieniec

Ť Odpowiedz #8 : Sierpień 09, 2008, 11:58:34 ť

wątpię bym się zapisał ale świetny pomysł   pain zapisuj się !

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #9 : Sierpień 09, 2008, 12:05:49 ť

Kiedy to ma być? Nie chce mi się szukać tam zbytnio daty rozpoczęcia bo powinna być na stronie głównej. Wątpię bym się zapisał bo pewnie w międzyczasie coś mi wypadnie a mam na karku matematykę we wrześniu i wcześniej korepetycje.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #10 : Październik 20, 2008, 09:38:59 ť

Cytat: bglad
The tournament is postponed for now
Rozumiem to jako, że turniej jest odroczony, a nie odwołany Mruga

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS