Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 08:10:38 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: wodne miasto  (Przeczytany 6412 razy)
Kukiz9
Zagubiona dusza
*

Ť : Wrzesień 10, 2008, 03:42:48 ť

JAK jestem w podwodnym miescie na pierwszym etapie to nie umie przejsc miejsca z mostkami. Wszystkich po zabijalem a niegdzie sie nie da juz isc. Czy ktos mi pomoze?

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #1 : Wrzesień 10, 2008, 09:23:45 ť

Więc powiem Ci jak wygląda ścieżka dalszej drogi (bez opisów walk)
Stoisz przed wielką wierzą na porządku, a za Tobą skrzynie. Idziesz do przodu za wierzą na most z lewej strony, za mostem w prawo od razu i będzie tam mały mostek (ten drugi - dalej) , za nim w lewo (wchodzisz do budynku) i jak chcesz iść prosto, to zamykają się drzwi, a Ty musisz iść na górę, gdzie będzie walka

to chyba wsio :]

Kukiz9
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Wrzesień 11, 2008, 05:57:34 ť

Chyba poprzednie pytanie źle napisałem. A więc jak jestem w pływającym mieście na etapie sen na jawie to wychodze z budynku w którym stoi fontanna i potem właśnie są mostki. Przede mną znajduje się budynek i tam gdzie są dwa wejścia jest zamknięte betonem. Oczywiście wszystkich już tam po zabijałem i nawet obeszłem ten budynek do okoła znajdując sekretne miejsce ale nic się nie dzieje.

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #3 : Wrzesień 11, 2008, 08:58:13 ť

Hmmm więc jak pozabijałeś wszystkich to powinno Ci się otworzyć wejście jak stoisz w budynku, którym tu doszedłeś (przed sobą masz te mostki) to z lewej strony budynku powinno się otworzyć przejście

Czy aby na pewno wszystkich zabiłeś? Tam bardzo wysoko na dachach chodzą wrogowie, to może ich nie zabiłeś

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Wrzesień 12, 2008, 10:40:11 ť

Tam jest tez ich respik za rogiem budynku ktoś mógł się zahaczyć o ścianę i go nie widzisz.

Kukiz9
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2008, 11:44:24 ť

Ja już sam nie wiem. Patrzyłem na górę budynków ale tam już nikogo nie ma. Na ścienie też nikogo nie widać.

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2008, 03:35:34 ť

Spróbuj przejść poziom jeszcze raz, bo może bug Ci wszedł, ale w tym miejscu pierwsze słyszę
Błąd, że nie można iść dalej dosyć często zdarza się w starym klasztorze wtedy trzeba od nowa lvl przechodzić, ale dziwne by w wodnym mieście...

Kukiz9
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #7 : Wrzesień 23, 2008, 05:08:49 ť

W końcu mi sięudało ale dopiero za trzecim razem powtarzając level

voice
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #8 : Grudzień 20, 2008, 02:34:47 ť

Co do miasta na wodzie t ja też mam problem. Staram się wskoczyć tam na wieże robię wszystko jak na filmiku ale nie dolatuję. Ma ktos pomysł co robię źle?

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #9 : Grudzień 20, 2008, 05:04:06 ť

A wykonujesz serie skoków przed wejściem na platformę? Musisz się rozpędzić skacząc do przodu i w końcu skoczyć na platformę i lecisz dalej :]

voice
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #10 : Grudzień 21, 2008, 02:48:53 ť

aaa. no możliwe a jak działa ta karta? co prawda pisze że przywraca życie kiedy spada do zera ale jak od razu czy powoli? i do ilu punktów?

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #11 : Grudzień 21, 2008, 07:20:28 ť

W momencie, gdy Twoje zdrowie spada do 0, Twoje życie rośnie do 30 punktów. Fajne akcje można robić na przykład używając połączeń kart spadając z ośnieżonego mostu na góry się nie umiera i chodzi się po okolicy

voice
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #12 : Grudzień 24, 2008, 08:20:34 ť

to tak samo jak spada sie podczas przemiany w demona w klasztorze. znalazłem taką fajną jaskinię na samym dole w grocie ale niestety jest tam tylko połamany pentagram i jakiś głos mówi coś co chiwla o painkillerze

Łączenie

poprawka właśnie skończyłem poziom - to tam gdzie jest końcowy teleport

// Kto ma za Ciebie robić edit posta co?
// Abe
Ť Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2008, 10:01:01 wysłane przez Abe ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS