Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 01:20:59 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1] 2
Drukuj

Autor Wątek: BLACK/NIGHT/MARATON  (Przeczytany 10134 razy)
NikitaPL
Zagubiona dusza
*

Ť : Styczeń 02, 2009, 09:14:58 ť

Wszystkich chetnych zapraszam 16 stycznia do wziecia udziału w Maratonie, który odbedzie się na dwóch serverach jednocześnie Wspak + Alternatywy 4.Wiecej informacji pod tym linkiem http://empeka.bplaced.net/

Pozdrawiam NikitaPL

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Styczeń 03, 2009, 12:55:53 ť

Nom, jeżeli będę w domu w tę noc (jeszcze nie wiem) to na pewno się pojawię, ale szans wielkich nie będę miał, bo w piątek wcześnie wstaję Krzywy

NikitaPL
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Styczeń 03, 2009, 02:41:10 ť

... ale szans wielkich nie będę miał
W całej imprezie nie chodzi o szanse - liczy się uczestnictwo więc dołanczajcie do Maratonu:)

Mammoth
Król piekieł
Potępieniec

Administrator forum

Ť Odpowiedz #3 : Styczeń 03, 2009, 12:16:02 ť

Nikita, nie zrozumiał(a/e)ś sensu Jego zdania :] Możliwe, że nie będzie mógł.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Styczeń 04, 2009, 01:20:25 ť

Dobra, na wszelki pomyślny wypadek powoli ssam mapy ;p

MPK|SCORPION
Potępieniec

Ť Odpowiedz #5 : Styczeń 04, 2009, 04:42:44 ť

Zapisany.Na dniach pobiorę mapy

NikitaPL
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #6 : Styczeń 04, 2009, 04:46:25 ť

..pomyślny wypadek ...
Obyś tylko  miał pomyślne te "w...padki"  Tak Tak Tak

A dla jeszcze niezdecydowanych co wybrać czy BLACK/NIGHT/MARATON czy...(czy inny dostępny standardowy server) krótka informacja-z 14 dostepnych miejsc na Maratonie zostały 4 wolne.

Pozdrawiam NikitaPL

Zapisany.......... pobiorę mapy

Ps.Brawo MPK|SCORPION
Ť Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2009, 04:53:31 wysłane przez NikitaPL ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Styczeń 04, 2009, 06:19:43 ť

W ogóle to nie trzymajcie czasem dla mnie miejsca, jeśli tylko będzie wcześniej 14 chętnych, którzy się zaoferują  to oni biorą udział :]

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #8 : Styczeń 05, 2009, 06:31:17 ť

Nom też tak uważam... też kilka mapek możemy z Yebacką pyknąć a ktoś by nas ponagrywał ewentualnie bo ja Yebacką przygotowujemy się głównie do nagrywania... on z 1 osoby ja efektowne akcje z 3 osoby i zbliżenia mapek po fakcie. Tak to przydałby się ktoś alternatywny z możliwością nagrywania na tych samych standardach co my.

Ps: Postaram się wyciągnąć od kumpla możliwość wykorzystania i zmixowania 2 utworów zespołu Dim Splendor którego muzyka pod ffa będzie świetnie pasować. Ewentualnie będzie to coś pokrewne z fragmówi a teledyskiem pierwszy raz z utworem owego zespołu więc zawsze dla zespołu reklama .

vysogota
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #9 : Styczeń 05, 2009, 09:27:45 ť

W ogóle to nie trzymajcie czasem dla mnie miejsca, jeśli tylko będzie wcześniej 14 chętnych, którzy się zaoferują  to oni biorą udział :]
Tak sobie pomyślałem, ze gdyby brakło miejsc w stosunku do chętnych do można przecież kilka slotów dokupić albo nowy serw na czas maratonu zorganizować. Nie ma problemu byle wcześniej dać znać. Tak więc zapisujcie się i dawajcie znać NIKICIe i będzie się myślało nad miejscami w przypadku ich braku. 
pzdr.

NikitaPL
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #10 : Styczeń 05, 2009, 05:40:52 ť

...........bo ja Yebacką przygotowujemy się głównie do nagrywania...

Wielki SZACUN za podjęcie się nagrywania, super będzię obejrzeć waszą prace w nowej scenerii. Ale mam też nadzieję,

że wpadniecie na chwilę i pykniecie sobie pare mapek, a ktoś  alternatywny podejmie się nagrywania za Was.

Tak więc zapisujcie się i dawajcie znać NIKICIe i będzie się myślało nad miejscami w przypadku ich braku. 

To co napisał Vysygota ..............to prawda, nie ma problemu byle wczesniej dać znać.

A wszystkim, ktorzy mają jakieś pytania (odnośnie Maratonu) lub potrzebują pomocy (np. instalacja mapek) podaje mój nr gg. 4563290

NikitaPL
Ť Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2009, 05:43:54 wysłane przez NikitaPL ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #11 : Styczeń 06, 2009, 09:57:48 ť

Mam pozwolenie na użycie muzy zespołu "Dim Splendor" tak wiec filmik będzie miał niepowtarzalny podkład muzyczny... prócz tego myślę że filmik będzie na wpół fragmovie a pół teledysk promujący zespół bo chciałbym na końcu filmiku uwzględnić termin wydania ich pierwszego krążka... luty tego roku... kumplowi się powodzi.

ZWIASTUN
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #12 : Styczeń 07, 2009, 05:43:32 ť

Mam pozwolenie na użycie muzy zespołu "Dim Splendor" tak wiec filmik będzie miał niepowtarzalny podkład muzyczny... prócz tego myślę że filmik będzie na wpół fragmovie a pół teledysk promujący zespół bo chciałbym na końcu filmiku uwzględnić termin wydania ich pierwszego krążka... luty tego roku... kumplowi się powodzi.

Czyli z tego co widzę Pandemonium ponownie zabiera się do prO roboty. Ah... już nie mogę się doczekać kolejnej produkcji z pod jego ręki.
Zwłaszcza po ostatnim fragmovie z DUEL CUP II - mistrzostwo!!!

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #13 : Styczeń 16, 2009, 11:21:11 ť

No trzymam kciuki za Paindemonium, sam próbowałem zrobić filmik i wiem, że trzeba mieć to coś żeby robić takie majstersztyki. 
A co do serwerów to narazie ćwicze jumpy itd z botami  Cwaniak Ale wejdę zobaczyć te magiczne piątki.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #14 : Styczeń 17, 2009, 11:43:50 ť

Swoją część nagrałem czekam na wasze materiały... spodziewałem się troszkę lepszego angażu.

Strony: [1] 2
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS