Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 12:38:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Experience #4 Movie  (Przeczytany 7200 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Luty 23, 2009, 11:44:09 ť

Dotychczas na łamach tego serwisu informowaliśmy o filmach związanych z rozgrywką sieciową, tym razem nie będzie tak do końca. W dniu dzisiejszym na forum DreamCatcher SYS opublikował najnowszą, czwartą już część serii filmów jego autorstwa zatytułowaną Experience. Tym razem nie tylko mamy do czynienia z masą trików z singleplayera Painkillera, BooH i Overdose, ale także po raz pierwszy pojawia się tryb multiplayer. Film w rozdzielczości 640x40 został nagrany z FPS na poziomie 100 i tym autor tłumaczy nienajwyższą jakość fragów. Film jednak warto obejrzeć - może sam w nim występujesz...

Ponad czterdziestominutowy film został podzielony na 6 następujących części:
  • SinglePlayer-Tricks
  • SinglePlayer-Frags
  • MultiPlayer-Tricks
  • MultiPlayer-Tricks & Longer Actions
  • Longer Actions & Frags
  • Credits & MultiPlayer-FragFest

Download:

Dodatkowy mirror można znaleźć na filefront.com a bez pobierania można obejrzeć filmy na youtube.com.

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 12:16:41 ť

super filmik, coś innego niż typowy fragmovie. Wielkie gratulacje dla andysys

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 02:42:34 ť

No i jesteś w pozdrowieniach w napisać, Pain też i wielu innych
Mi się podoba bardzo, przy okazji z "MultiPlayer-Tricks" można trochę się nauczyć pożytecznych rzeczy do mp (np. lolski skok po złoto na DM_Sacred w 24:12) :]

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #3 : Luty 24, 2009, 03:32:51 ť

No, też tego nie widziałem, albo wspinanie sie po belce po golden na sacred Ogólnie fajna atmosfera na tym filmiku jest

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Luty 24, 2009, 06:25:40 ť

Czym się zasłużyłem że jestem w creditsach skoro w PK nie gram od jakiegoś czasu. Odnośnie filmu... sposób montażu prosty ale fajny (zajebał mój pomysł z ramką z Pain Paradise xD może dla tego jestem w creditsach) wiele trików single to secrety ale nie głupio odkryte podobnie multi wiele trików jakie sam potrafiłem wykonać podczas  gry jeszcze jak grałem ale raczej posłużyły jako miąsz dla tych naprawdę spektakularnych rzeczy. 5/5

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #5 : Luty 24, 2009, 08:05:58 ť

Miło się oglądało, ale muzyka jak dla mnie do wycięcia - jakaś techniawa. Łezka się w oku kręci, wygląda to jak jakiś film pożegnalny lub coś w tym stylu. To wszystko przez te creditsy - takie mam przynajmniej wrażenie.

PS: Wcale nie trzeba zmieniać rozszerzenia pliku z avi na mp4, otwarłem go w SubEdit-Player i wszystko działa jak należy.
PS2: Hymm, ja i tak wole produkcje ze stajni Paina. :]
Ť Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:15:51 wysłane przez BARMAN2005 ť Zapisane

--
BARMAN2005

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #6 : Luty 24, 2009, 10:17:26 ť

Wiesz ten filmik to tylko 40 minutowy zlepek fajnych akcji w wykonaniu Sysa a nie wielki teledysk. Zauważ prostotę filmiku, którego celem jest MIĄSZ a nie sposób jego przedstawienia.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Luty 24, 2009, 10:43:00 ť

Czym się zasłużyłem że jestem w creditsach skoro w PK nie gram od jakiegoś czasu.
Może choćby za zasługi filmowe, dla najwybitniejszego pkmoviecreatora

Odnośnie filmu... sposób montażu prosty ale fajny
Film jest prosty, wzbogacony raz na jakiś czas efektem, ale mi to pasuje.

zajebał mój pomysł z ramką z Pain Paradise
Też miałem takie skojarzenie :]

Miło się oglądało, ale muzyka jak dla mnie do wycięcia - jakaś techniawa.
Muza typowa dla Experience. Szczerze to jak tak oglądam to nawet przyznaję, że się można wczuć i ta muza zaczyna pasować (np. part #5).

Łezka się w oku kręci, wygląda to jak jakiś film pożegnalny lub coś w tym stylu. To wszystko przez te creditsy - takie mam przynajmniej wrażenie.
Na pewno nie SYS się żegna z PK, bo zaprawdę powiada, że jeśli będą widzowie to będą następne części Experience.

PS: Wcale nie trzeba zmieniać rozszerzenia pliku z avi na mp4, otwarłem go w SubEdit-Player i wszystko działa jak należy.
A nie wiem, ja ściągałem z filefrontu, ale wiem od SYSa, że musiał zmienić nazwę, bo jak było mp4 to był błąd.

PS2: Hymm, ja i tak wole produkcje ze stajni Paina. :]
Pain to monopolista na najlepszość  trzeba z nim walczyć

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #8 : Luty 25, 2009, 04:29:17 ť

Właśnie dzisiaj graliśmy z SYS i pochwaliłem jego robotę. Podziękował nam za wsparcie z pk.ugu.pl oraz nasze komentarze.

--
BARMAN2005

Destro
Król piekieł
Zagubiona dusza

Ť Odpowiedz #9 : Luty 26, 2009, 04:06:59 ť

Hmmm, filmik obejrzałem i to co było z sekretami single mi się podobało. Na multi już było nieciekawie, często bezsensowne bieganie. Jakbym mógł coś podpowiedzieć.... Można pokusić się o produkcję podobnych rozmiarów pokazującą poziom po poziomie sekretne miejsca bo akurat sam nigdy wszystkich nie znalazłem. Taki filmik z chęcią bym zobaczył. Wiele jest takich filmików ale może warto wszystko do kupy zebrać i zrobić rzetelną "solucję" w formie video.

Destro

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #10 : Luty 26, 2009, 04:42:20 ť

Ciekawy pomysł, w necie są już wszystkie chyba sekrety, tylko komu by się chcialo..

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS