Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 06:33:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Pytanie o wymagania i grywalność Assassin's Creed  (Przeczytany 3025 razy)
PiotrK
Potępiona dusza
**

plejer

Ť : Marzec 13, 2009, 01:02:30 ť

No więc tak, jestem znudzony graniem ciągle w FPS'y i ostatnio MMORPG, chciałbym spróbować czegoś nowego, tak sobie pomyślałem o grze Assassin's Creed, no więc na moim kompie, 2 GB RAM, Athlon 64 X2 5200+, Palit GeForce 8600GTS na jakim ustawieniach graficznym mógłbym zagrać(bo oficjalne wymagania sprzętowe kłamią )?Nie ważne czy na low czy high, chciałbym sobie płynnie pograć.I mam jeszcze pytanie czy ta gra mi się szybko nie znudzi, ciekawa fabuła itp?

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #1 : Marzec 14, 2009, 12:09:58 ť

U mnie z GF8800GTS 512 gra chodzi na maxa z 2xAA przy około 25-40fps. Gra jest z początku bardzo ciekawa, szczególnie spodoba ci się bieganie po dachach budynków, wspinanie i walka (z czasem uczysz się nowych tricków), ale szybko zauważysz że gra się powtarza. Po prostu przechodzisz z jednego do drugiego miasta i robisz w kółko to samo, takie samo biuro, takie same zadania, zmienia się tylko układ miasta i wygląd twoich przeciwników (celów które musisz zabić). Im więcej misji w danym mieście wykonasz, dostajesz więcej informacji o ofierze, dzięki czemu możesz ją w zaplanowany sposób ubić (mapki, rozmieszczenie strażników, drogi ucieczki itp.)

Na pewno warto zagrać bo gra jest świetna i wniosła coś całkiem nowego, gdy chodzi o sposób poruszania się postacią po otaczającym ją świecie.

--
BARMAN2005

PiotrK
Potępiona dusza
**

plejer

Ť Odpowiedz #2 : Marzec 14, 2009, 03:26:26 ť

I przez całą grę robi się w kółko to samo?Bez żadnych urozmaiceń?No ale jak warto to zagram .

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #3 : Marzec 14, 2009, 07:46:24 ť

Nie żeby w kółko to samo, ale twórcom gry nie chciało się popracować trochę więcej i po prostu skopiowali schemat i umieścili go w rożnych lokacjach zmieniając tylko napotykane postacie, plany miast i dodając kolejne elementy fabuły.

Po moich komentarzach możesz twierdzić, że gra mi się nie podoba i jest nudna, ale wcale tak nie jest. Po prostu wytykam to co mi się w niej nie podoba czyli monotonność. Cała reszta fabuła, główna postać i jej przygody, system walki, poruszanie się po świecie jest naprawdę świetne! Zresztą sam zobaczysz, gdy zaczniesz wspinać się po budynkach i skakać po dachach Jerozolimy.

--
BARMAN2005

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS