Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 12:31:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Painkiller: Resurrection  (Przeczytany 2760 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Kwiecień 09, 2009, 03:55:46 ť

W dniu wczorajszym na stronach z informacjami prasowymi jowood.com pojawiła się bardzo ciekawa, niemieckojęzyczna informacja o grze Painkiller: Resurrection. Nad dodatkiem pracuje międzynarodowa grupa programistów, wielu znanych z przeróżnych modyfikacji przeznaczonych dla Painkillera:

• Ivan Ertl (team leader, level design and concepts),
  • MED-Art (extremely talented 3D artists from Wolgograd),
  • Herr Graf (equally talented character artist),
  • Darkscorner (story, weapons, brainstorming),
  • Blowfish (coop, netcode, engine),
  • Kalme (scripts, engine),
  • Other members for concept art, sound and level design.

Dodatek będzie oferował nową historię, bronie, potwory, około 14 poziomów, boty, poprawiony silnik gry oraz nowe efekty. Jednak najciekawszą z nowości jest to, że gra ma oferować tryb Coop Multiplayer!

Premiera jest przewidywana na czwarty kwartał 2009 roku.

Informacja ta nie jest newsem pierwszokwietniowym, więc wydaje się być prawdziwą. Poniżej trzy udostępnione zrzuty ekranu.

Ť Ostatnia zmiana: Kwiecień 09, 2009, 04:04:19 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #1 : Kwiecień 09, 2009, 05:04:51 ť

Zapowiada się bardzo dobrze, nic tylko czekać :-)

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Kwiecień 09, 2009, 06:23:40 ť

Łaskawcy tylko nie dajcie mi za ten pseudo mod wyceny na 100 zeli jak to zrobili z Necrovision bo żal będzie. A w ogóle info mnie zaskoczyło jeśli wypali bardziej niż Overdose to PK odżyje tyle że do tej reanimacji potrzebna jest cyferka 2.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Kwiecień 09, 2009, 09:22:32 ť

Nie narzkeaj aż tak na NVN  już kosztuje 79,99 :] i to inna bajka, inni twórcy, inny wydawca :]

W kolejnych miejscach w sieci pojawiają się informacje o tym, tak więc to jest naprawdę realna historia. Co ciekawe najpierw SYS dał mi znać o tym i nie chciało się mi wierzyć (byłem na prawdę zaskoczony), a potem sK1p zagadał czy nie wierzę w te info, z resztą to on był głównym tłumaczem z niemieckiego

Dla mnie będzie absolutnym hitem jeśli będzie dostępny tryb cooperative i będzie można wraz ze znajomymi online przechodzić kampanię singleplayerowską.
Jest mowa chyba nawet o poprawieniu netcode (w końcu pracuje przy tym blowfish), ale nie sądzę by to pomogło jakoś spopularyzować PK sieciowe :] tu na pewno potrzeba PK2.
Podejrzewam, że tuż po premierze coop będzie strasznie zabugowany, ale  do tego chyba starzy wyjadacze PK będą  przyzywyczajeni i spokojnie wyczekają na patcha Lol2
Myślę, że to będzie taki Overdose, który nie powtórzy tego czym nie zadowoliło Overdose wielu graczy :]
Już się nie mogę doczekać

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS