Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 08:13:02 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Broń PainKiller  (Przeczytany 3346 razy)
antypaladyn1945
Zagubiona dusza
*

Ť : Maj 15, 2009, 12:39:35 ť

Wiem że to pewnie głupie ale nie wiem jak wykonać wysoki skok za pomocą Killera. Oglądałem filmiki z sekretami i żeby wiele z nich znaleźć trzeba tak skakać. Mógłby mi to ktoś wytłumaczyć??

Konrad_Elite_PL
Zagubiona dusza
*

HL PK DooM są THE BEST!!!

Ť Odpowiedz #1 : Maj 15, 2009, 05:06:12 ť

Bierzemy Painkiller i znajdujemy najlepiej ruszalny niezniszczalny obiekt (np. na poziomie "Miasto" wóz,zaprzęg na początku poziomu trudno mi to nazwać) i wskakujemy na niego strzelamy alternatywnym atakiem (Killer) jak najszybciej naciskać. Obiekt przyciągnięty podrzuca Daniela wysoko. Można spróbować ze zwłokami wrogów (widziałem super filmik z trickami jak gościu w "Miasto na Wodzie" w pomieszczeniu z fontanną zabił Czaszkę (silniejszy przeciwnik ze strzelbą) wskoczył na niego i dostał się na dach budynku fajnie to wyglądało z fajnym widokiem  Cwaniak )
Ť Ostatnia zmiana: Maj 15, 2009, 05:18:19 wysłane przez Konrad_Elite_PL ť Zapisane

Konrad_Elite_PL
Zagubiona dusza
*

HL PK DooM są THE BEST!!!

Ť Odpowiedz #2 : Maj 15, 2009, 05:53:16 ť

Nie martw się ja też kiedyś nie wiedziałem jak się to robi  Rotfl .

EDYTUJEMY POSTY
Paindemonium
Ť Ostatnia zmiana: Maj 15, 2009, 08:25:47 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

antypaladyn1945
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #3 : Maj 20, 2009, 06:54:20 ť

No dzięki szczerze mówiąc to nawet działa ale w Katakumbach żeby znaleźć pierwszy sekret na filmiku trzeba odbić się od ŚCIANY Killerem bo wyskoczyć nie potrafię... Smutny

michal9
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #4 : Lipiec 28, 2009, 01:24:07 ť

Wystarczy wejść na jakiegoś trupa(chyba można też na inne niezniszczalne przedmioty które można ruszyć ale jeśli grasz bez pkkeepbodies i zdecydujesz się na trupa to radze się spieszyć! Cwaniak) ,wziąć painkiller'a i walić w niego alternatywnym strzałem Cwaniak

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS