Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:45:14 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Nowe screenshoty z Painkiller: Resurrection  (Przeczytany 4287 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Czerwiec 04, 2009, 11:33:07 ť

Redaktorzy serwisu bigdownload.com mieli okazję zapoznać z wczesną wersję Painkiller: Resurrection. Na tej podstawie stworzyli krótki artykuł opisujący grę. Artykuł ten głównie potwierdza to co wiedzieliśmy, ale zawiera kilka nowych zrzutów z gry, które prezentujemy poniżej, a które zdają się potwierdzać pierwotny klimat gry.

Linki:

Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 11:37:27 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #1 : Czerwiec 04, 2009, 01:46:59 ť

super! zajebiscie sie prezentuje!

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Czerwiec 04, 2009, 02:23:38 ť

Na skrinie trzecim mamy coś co jest chyba nową bronią :]
Jak to ktoś powiedział, "lujsko" się prezentuje :]

Konrad_Elite_PL
Zagubiona dusza
*

HL PK DooM są THE BEST!!!

Ť Odpowiedz #3 : Czerwiec 04, 2009, 02:47:48 ť

SUPER!.Jakoś nie widze wiekszych zmian w grafice (ale nie o to chodzi ale chodzi o zabawę!!!),lepsze dynamiczne światła,ładniejszy efekt odblasku,starzy mnichowie! (jedni z moich ulubionych przeciwników z PK),ta nowa broń pasuje mi do bardziej Overdose niż do orginalnego PK (co dla mnie minus bo nie nawidze Overdose),stary Painkiller nie zmienił się (to jest OK),napewno będzie Havok 3.0 (ciekawe czy fizyka będzie ta tym samym poziomie),HUD Overdose (mam nadzieje że to tylko w wersji alpha),stare bronie (chcialbym żeby były stare bronie strzelba,kołkownica,peem,Bełtacz. Narazie to tylko screeny ale sie ciesze że śledzicie nowe PK.

Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 04, 2009, 03:11:27 wysłane przez Konrad_Elite_PL ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Czerwiec 04, 2009, 11:02:36 ť

ta nowa broń pasuje mi do bardziej Overdose niż do orginalnego PK (co dla mnie minus bo nie nawidze Overdose)
Tak, ja też miałem overdose'owe wrażenie :]

napewno będzie Havok 3.0 (ciekawe czy fizyka będzie ta tym samym poziomie)
Skąd to posądzenie, że będzie Havoc w wersji 3.0 a nie 2.0 (tak jak pierwowzór, czego akurat byłem pewny na stówę) a w ogóle są chyba jeszcze nowsze wersje? Chytry

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS