Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 10:15:30 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: HellGun mod  (Przeczytany 6384 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Czerwiec 20, 2009, 09:02:03 ť

Odpocznijmy na chwilę od newsów związanych z Painkiller: Resurrection. Wprawdzie wydarzyło się to już jakiś czas temu, ale na pewno warto poinformować, że Sviatoslav stworzył kolejnego moda, który się nazywa HellGun i nie jest niczym innym jak nową bronią, którą dostajemy do dyspozycji w PK.

HellGun w pierwszym trybie strzela stalowymi prętami, które wylatują z lufy z szybkością pocisków miniguna (Nailgun), w drugim zaś wypuszcza także z ogromną prędkością granaty (Bomb Thrower). Zresztą sprawdźcie to sami.  Broń jest konfigurowalna w ustawieniach sterowania.

Kilka słów o instalacji moda, proponuję jej dokonać na świeżej, nowej instalacji gry, gdyż między innymi nadpisuje ona jej konfigurację. Należy zacząć od zainstalowania moda Powermad, następnie instalujemy modyfikację, rozpakowując folder Bin i Data do folderu z instalacją Painkillera (nadpisujemy pliki jeśli zaistnieje taka potrzeba). Mod zawiera przykładowy level, w którym możemy pograć z nową bronią, aby go uruchomić wpisujemy w konsoli pmloadlevel C7L17_Secret_Area - sprowadzona do poziomu singleplayerowego mapa DM_Cursed - z resztą bardzo udanie, dużo potworów i sekretów, ciekawe zadanie na odblokowanie karty. Żeby pobawić się nową bronią na innych poziomach najłatwiej będzie skorzystać z kodu na wszystkie bronie (pkweapons - gdyby ktoś nie pamiętał lub nie wiedział).

Download: HellGun mod.

<a href="http://www.youtube.com/v/SYSU7YuhC34&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b" target="_blank">http://www.youtube.com/v/SYSU7YuhC34&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b</a>

Przy okazji warto wspomnieć o znanym nam modzie Sviatoslava Painkiller Big Mod, który teraz zawiera w sobie główny Big Mod oraz Bonus a także niepublikowany na naszych łamach Big Mod Green Gray (z powodu pewnych problemów z nim, w tej wersji działa).

Sviatoslav stworzył również Painkiller Big Mod Loader, który ma na celu ułatwienie uruchamiania zmodyfikowanych przez niego poziomów.
Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2009, 09:03:44 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #1 : Czerwiec 21, 2009, 07:25:17 ť

Ja sie pytam kiedy dodadza ta bron do multi?

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Czerwiec 21, 2009, 07:34:13 ť

Po pierwsze to ktoś musi zrobić mapę z tą bronią, po drugie każdy by musiał mieć tę broń zainstalowaną, po trzecie zbyt konkretnie i łatwo zabija po czwarte to jest tylko modzik fana i nie sądzę, że stabilny, po piąte może dodanie jej do multi nie jest takie proste, po szóste serwery by potrzebowały jakiejś informacji, że istnieje takka bróń i jak zabija, kto wie czy serwery nie traktowały by tego jako innej wersji PK - nie wiem nie próbowałem Krzywy i w ogóle słabo to widzę Czekaj na Resurrection i nową broń Mruga

Polecam ten przerobiony level bazujący na "przeklętej" mapie
Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2009, 08:22:39 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #3 : Czerwiec 21, 2009, 08:52:15 ť

po ktores: to byl sarkazm. Panie Administratorze prosze jeszcze raz zrobic hiperlacze do powermoda bo ten nie dziala Smutny

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #4 : Czerwiec 21, 2009, 09:04:55 ť

"Sarkazm" lol

Już naprawione, ale to tylko na forum nie działało

edit sekrety ogarnięte

Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 21, 2009, 01:40:54 wysłane przez Ye-back ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Czerwiec 25, 2009, 10:03:15 ť

http://painkiller.ugu.pl/forum/index.php?topic=171.0 może zrobią moją broń? Polecam przylukać bo zapodałem szkic.

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #6 : Czerwiec 26, 2009, 07:33:46 ť

Haha no zajebiscie wyszla Ci ta bron, super pomysl z ta pila. Skad wiedzialem ze na Twojej broni bedzie przynajmniej jeden krucyfiks? Lepiej by wygladaly odwrocone, to przeciez nie ma byc bron ksiezy tylko demonow Mruga

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Czerwiec 26, 2009, 03:11:54 ť

Anty demonów do cholery.. Daniel zwalczał anioły czy jak?

Konrad_Elite_PL
Zagubiona dusza
*

HL PK DooM są THE BEST!!!

Ť Odpowiedz #8 : Czerwiec 26, 2009, 04:13:35 ť

Ten "Hell Gun" wygląda (może jest skopiowana) jak "poprzednik kołkownicy" w wersji beta PK zamiast kołkownicy był "peem" tylko że strzelał ostrą amunicją jak peem i miał granatnik jak kołkownica tylko że ten Hell Gun nie ma tej samej tekstury (ale ma identyczny kształt).
Ale dobrze że powstał "Nail Gun" bo takiego nie było w PK nie licząc Elektro Miotacza bo w tej broni shurikeny podobnie działają jak gwoździe.

pa1ner
Potępieniec

Ť Odpowiedz #9 : Czerwiec 26, 2009, 09:11:20 ť

no ale to na starszy typ demonow paindemonium. Na te nowsze to nie dziala. Mi to nadal wyglada na spluwe dla ksiedza xD

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #10 : Październik 18, 2009, 09:08:11 ť

Fajna broń ale mam problem....

Nie mowie uruchomić żadnego z tych modów znaczy się w przypadku hell guna to nie wiem ja jest z kampanią ale wpisuje w konsoli w meni  takie coś

pmloadlevel C7L17_Secret_Arena i nic

To samo z modem TreeofWey (czy jakoś tak)(z paroma innymi tak samo)
No cóz może jak ktoś ma to albo pamięta te mody to mi je opisze od początku do końca?

Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #11 : Październik 18, 2009, 10:14:33 ť

Zainstalowałeś Powermada?

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #12 : Październik 19, 2009, 01:07:18 ť

Tak.

Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS