CCCP
|
 |
« : Lipiec 18, 2009, 02:35:52 » |
|
Grał kto¶ lub gra kto¶?? Bo mam konto i moge pomóc ¶wiat 28 jakby co 
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 18, 2009, 03:36:32 » |
|
Kolejna gra na wyszukiwarkę typu, obrazek i cyferki. Grałem w Bitefight i Monstersgame... I żałuje. Ogame i vendeta oraz np plemiona to nic innego jak ta sama zasada ale inaczej osadzona.
|
|
|
|
|
|
|
|
pa1ner
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 18, 2009, 04:05:47 » |
|
Profesjonalnie sie mowi gry przez przegladarke pain  A ja w gladiatusa, ogame i menelgame. Polecam ta ostatnia ( www.menelgame.pl) zajebista gra, nie nudzilem sie jeszcze w niej a gram 3 miechy juz w nia. Cudna po prostu 
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 18, 2009, 05:03:04 » |
|
Super... to teraz gry masowe jak zostać menelem ;/ ¦wiat upada. Jeszcze została gra o gayach. xD Ja wole Runescape bo jest to jedyna gra na przegl±darke gdzie jest fajna grafa, atmosfera, możliwo¶ci multum i nie muszę przebywać non stop przy kompie dla tej gry by mieć dobr± postać. Innymi taki większy diablo na przegl±darki a nie wysyłasz postać gdzie¶ na 8h i musisz być ideolo na zakończenie bo cie zfarmi±.
|
|
|
|
|
|
|
|
pa1ner
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 18, 2009, 05:40:56 » |
|
xD
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 18, 2009, 06:46:39 wysłane przez Paindemonium »
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 19, 2009, 08:13:27 » |
|
Jeszcze została gra o gayach. xD  Tego "menelgame" nie tykałem i nie zamierzam, ale zauważyłem, że dużo ludzi tym się jara 
|
|
|
|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 19, 2009, 01:15:18 » |
|
UP Dlatego w menelgame nie gram  Masówka a nie gra  A co do plemion to gram bo nie mam juz w co grac 
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
michal9
|
 |
« Odpowiedz #7 : PaĽdziernik 17, 2009, 09:21:30 » |
|
Grałem w to nie za bardzo mi do gustu przypadło 
|
|
|
|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 27, 2009, 08:51:55 » |
|
Jezeli ktos jest zainteresowany to mam do oddania konto moje bo nie mam juz czasu na gre ;-)
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 27, 2009, 01:17:02 » |
|
nam te uczucie, też oddawałem konto z Monstersgame jak szedłem na studia... dzi¶ mi go nie żal całkowicie  Wole masowe RPGi na przegladarke do ktorych można wrócic kiedy chcesz bo rozgrywka przypominaja np diablo a nie ( czasówka o okre¶lonej godzinie odebrać postać bo spadneisz w rankingu... bueh)
|
|
|
|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 27, 2009, 01:46:54 » |
|
Heh to na dluzsza mete jest nie oplacalne, grasz zeby tylko 'byc'. Szkoda czasu na takie gry, chyba sproboje w Runescape 
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 27, 2009, 03:55:11 » |
|
Ja w Runescape wpadam tylko na swiateczne eventy a takto znow na membera ide w wakacje bo wtedy mam multum wolnego czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 27, 2009, 05:30:48 » |
|
A rozdaja cos na tych eventach? Jakies itemy darmowe?
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 28, 2009, 01:01:21 » |
|
Jest na okre¶lony czas (przeważnie tydzień) np: halloween itp nowy quest, krótki i łatwy po którego wykonaniu masz darmowy ittem. potem go albo trzymasz w banku, szpanujesz albo niszczysz i możesz go odzyskać u jednego typka za free (by nie zajmował miejsce w banku). Kilka lat temu jeden z takich ittemów stał się drogi i kosztuje dzi¶ kilka set milionów, bo mało osób go wtedy zdobyło. Kto wie... może i te też takie się stan±.
|
|
|
|
|
|
|
|
alcatraz10
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 10, 2010, 05:18:21 » |
|
grałem w plemiona dawno za czasów gdy było tylko 5 ¶wiatów miałem około 500000 punktów a potem już mi się nie chciało grać
|
|
|
|
|
|
|
|
|