Wiadomo¶ci: 131
Widzę cię!
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2010, 01:46:53 » |
|
Kurczę, painkillera przechodziłem z pięć razy, a jako¶ nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Problem w tym że tak byłem zajęty walk± iż nie zauważyłem wcale że tam kto¶ się modli. Zaraz odpalę painkillera żeby to sprawdzić, ciekawe, ciekawe.
|
|
|
|
I believe I can't fly... I believe I can hit the ground... But even so your soul belongs to ME ! ! !
|
|
DOT
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 22
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 10, 2010, 07:16:15 » |
|
Jak dla mnie, to oni sie nie modla, tylko probuja rzucic klatwe albo wzywaja diabla...
|
|
|
|
|
|
|
|
Galbatorix07
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 12, 2010, 12:02:03 » |
|
Hehe, to pewnie te przystojniaczki z szubienicy prosz± diabła żeby ich do siebie zabrał.
|
|
|
|
I believe I can't fly... I believe I can hit the ground... But even so your soul belongs to ME ! ! !
|
|
|
|
DOT
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 22
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 12, 2010, 07:13:04 » |
|
A w ogole, to ciekawi mnie skad oni biora te 'serducha' ktorymi rzucaja? Schylali sie do okolic intymnych... ^^^
|
|
|
|
|
|
|
|
alcatraz10
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 25, 2010, 12:24:01 » |
|
hmm ciekawe a może poprostu odprawiaj± jaki¶ prastary rutuał przyzwania
|
|
|
|
|
|
|
|
SPIDIvonMARDER
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 32
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 11, 2010, 12:36:55 » |
|
A w ogole, to ciekawi mnie skad oni biora te 'serducha' ktorymi rzucaja? Schylali sie do okolic intymnych... ^^^
Kto grał w Quake'a 1 wie,skad zombie bior± kawałki do rzucania  To... czy kto¶ zna już oficjlane tłumaczenie tych modłów? Albo posada chociaż ich zapis? Próbowałem znaleĽć w sieci i nic z tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładowanie...