Maj 23, 2025, 07:31:17
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności
: SMF - Just Installed!
Painkiller
Painkiller
Aktualności
Prelude Fragmovie
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Drukuj
Autor
Wątek: Prelude Fragmovie (Przeczytany 3350 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
HV <=> HighVoltage
Prelude Fragmovie
Ť
:
Sierpień 14, 2009, 11:08:57 ť
Po wielu problemach i niedogodnościach losu oto prezentuję fragmovie, o którym jest mowa w poprzednim newsie. Pragnę podziękować wszystkim, którzy w jakikolwiek sposób pomogli przy tym projekcie, a było ich wielu, więc nie będę wymieniał by nikogo nie pominąć.
Chętnym polecam zapoznać się z wersją do pobrania, ponieważ stream youtube jest mało płynny.
Linki
youtube.com,
download.
Wkrótce pojawią się kolejne mirrory, a możliwe, też że wersja lepiej skompresowana, ponieważ zdaję sobie sprawę, że obecna nie jest wielkim wyczynem gdy spojrzymy na nią pod kątem kompresji.
Ť
Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2009, 11:11:35 wysłane przez Ye-back
ť
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
Odp: Prelude Fragmovie
Ť
Odpowiedz #1 :
Sierpień 14, 2009, 11:31:26 ť
Kto montował bo efekty przejścia są niezręcznie podobne do tych, które ja tworze nakładając białą łatę, bo przejście flash inaczej z deka wygląda.
Hells Bells, chciałem w PP wykorzystać w pierwszej wersji te dzwony xD.Intro troszkę za prostymi efektami wykonane można było sie pobawić ale i tak wyszło ładnie, to samo dotyczy miąszu, ale widzę ze ilość mocnych fragów puszczana po kolei miała być motywem przewodnim, co jakiś czas pokazane kilkukrotnie nawet z 3 perspektywy kamerą (ehh gdybym ja przy swoim fragmovie miał tak liczną ekipę nagrywającą i tylu graczy dobrych, którzy by łoili fragi do filmu). Długość filmu spoko, fragi mega choć ja mam troszkę inne podejście do tworzenia fragmovie (wszystko pod muzę) to tutaj tego nie było trzeba. 5/5 dam. I widać już że do tworzenia fragmovie nie jestem już tu potrzebny mimo że PK ma mniej graczy niż skin włosów na głowie.
http://worldoftanks.eu/
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
HV <=> HighVoltage
Ť
Odpowiedz #2 :
Sierpień 14, 2009, 12:23:26 ť
Nom miało być prosto :]
a outro wchodzi tak nagle, bo się okazało, że nie ma na nie czasu (limit jutubowy), a było trochę potężnie zaplanowane,
ale dobra nieważne, teraz czas na ciekawostkę
- te fragi z innej perspektywy to są demka 1.35 i występują w nim Vo0, fatal1ty, Stermy...
Cytat: Paindemonium Sierpień 14, 2009, 11:31:26
widać już że do tworzenia fragmovie nie jestem już tu potrzebny mimo że PK ma mniej graczy niż skin włosów na głowie.
Gadasz tam hehe
pa1ner
Potępieniec
Ť
Odpowiedz #3 :
Sierpień 14, 2009, 12:29:42 ť
Reasumujac, legenda fm Paindemonium wlasnie zostala pobita. Nastala era preulude
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
Time For Pain
Ť
Odpowiedz #4 :
Sierpień 14, 2009, 05:19:29 ť
Braman by się dopierdolił do creditsów ze nie czytelne. No i dowód że demka zostały zjebane w 1.64 dopiero. Jakby Demka w 1.64 były normal to bym już powoli podchodził do tworzenia Pain Paradise 2 a takto muse czekać i modlić się że resurrection to naprawi i że znajdą się chętni do nagrywania jak w tym prelude. Tak że zrobię kolejny fragmovie z PK to = szanse mizerne.
Ps: Pain Paradise było jakąś legendą? Raczej drugim moim najlepiej oglądanym filmem na YT i największe przedsięwzięcie jakiego się podjąłem, ale czy ponad 5k odwiedzin przy 100tysiącach innych przykładowych fragmovie ma znaczenie? Wyszedł, obejrzali i zapomnieli. Ten raczej jeśli będzie miał promocje jak PP posiedzi dłużej i przebije all fragmovie z PK bo jest prosty w odbiorze.
Ť
Ostatnia zmiana: Sierpień 14, 2009, 05:23:04 wysłane przez Paindemonium
ť
http://worldoftanks.eu/
pa1ner
Potępieniec
Ť
Odpowiedz #5 :
Sierpień 15, 2009, 11:16:21 ť
Dla mnie to legenda. Zapytaj jakiegos gracza jaki bylnajlepszy fragmovie z pk, odpowiedz byla prosta pp
Sparta to wszystko sam nagral, wlozyl w to duzo wysilku i udalo mu sie znalesc duzo materialu, to nie kwestia pomocy graczy tylko wlasnego zangazowania. =)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon
Painkiller
HV <=> HighVoltage
Ť
Odpowiedz #6 :
Sierpień 16, 2009, 06:54:58 ť
Nom PP to legenda
gdy pojawiły się pierwsze słuchy o PP2 to zagraniczni gracze pytali o co chodzi
Cytat: pa1ner Sierpień 15, 2009, 11:16:21
Sparta to wszystko sam nagral, wlozyl w to duzo wysilku i udalo mu sie znalesc duzo materialu, to nie kwestia pomocy graczy tylko wlasnego zangazowania. =)
Nie tylko moje zaangażowanie było potrzebne do organizowanie meczy na Bam i Blink
Muszę przyznać, ze fajne wspomnienia z czasów nagrywania pozostaną
Strony: [
1
]
Drukuj
« poprzedni
następny »
Painkiller
Painkiller
Aktualności
Prelude Fragmovie
Skocz do: