Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 12:29:53 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: Oficjalna strona Painkiller Resurrection  (Przeczytany 4420 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« : Sierpień 19, 2009, 09:40:16 »

Jak można było się spodziewać w sieci pojawiła się oficjalna strona internetowa po¶więcona Painkiller: Resurrection. Strona jak zawsze tego typu witryny zawiera ogóln± charakterystykę gry i fabuły, galerię. Znajduj± się na niej znane nam materiały, a z tego co widać przewidywane jest pojawienie się forum. Strona jest dostępna w kilku językach, polski jest niedostępny. Możliwe, że ta informacja pojawia się przed oficjaln± premier± tej strony, któr± znalazł medic.

CCCP
Podwładny Piekieł
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 130

ATV Polska

Hot, eh?

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Sierpień 20, 2009, 08:27:26 »

Wkońcu zrobili oficjaln± stronę Resurrection. Ale szkoda że nie w języku polskim

P.S. Kto wpisał prawdziw± datę urodzin?

Only Pain..

pa1ner
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 229

« Odpowiedz #2 : Sierpień 20, 2009, 08:52:29 »

ja roczek musze dodac i bedzie git

PS: nie dali jezyku w przez ktory powstala gra, sabotaz? Moze byla jakas klotnia dotyczaca praw autorskich z pcf? Bo na przypadek to nie wyglada
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 08:56:32 wysłane przez pa1ner » Zapisane

CCCP
Podwładny Piekieł
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 130

ATV Polska

Hot, eh?

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Sierpień 20, 2009, 09:01:30 »

A może poprostu nikt z Polaków przy tym nie pracował w co w±tpię

Only Pain..

pa1ner
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 229

« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2009, 09:51:36 »

Nie sadze, no i 50 % graczy w pk to polacy 0o

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2009, 10:32:33 »

O muj gud! xD wreszcie Yebacka dodaj linki do pianlinków a ja może jutro czy dzi¶ zacznę co¶ kombinować by dodać do fabuł bo w końcu już znamy fabułę gry.

Ps: przypomniało mi się co¶ prawdopodobnie oczywistego. Gra jak na dzisiejsze standardy i to ze ma być cooperative i to tak złożony pozwala mi wyci±gać wnioski że microsoft wyci±gnie do tej gry łapy jak to było w GTA czy Dawn of War 2. Chyba już 80% gier na multi dzisiaj wychodzi z windows live :/ nawet nie spodziewałem się tego po Sacred 2. Tak więc bójcie się i módlcie by to nie była prawda. Fajna rzecz ten windows live ale naprawde potrafi napsuć krwi swoim disconectem i to że Polacy tam s± nielegalnie zalogowani Smutny bo nie ma tam usługi dla naszego kraju więc jedyny sposób by zagrać to zalogować się jako anglik. Na pewno PK będzie miał inny support niż Games spy, który  jest przestarzały.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2009, 10:43:47 wysłane przez Paindemonium » Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Sierpień 21, 2009, 11:24:42 »

Wkońcu zrobili oficjaln± stronę Resurrection. Ale szkoda że nie w języku polskim

P.S. Kto wpisał prawdziw± datę urodzin?
Ja ani razu.

Chyba nigdy oficjalna strona o którymkolwiek PK nie miała wersji PL, (dawne pk.pl do tych nie zaliczam :] )

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS