Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:27:15 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Film na podstawie Painkillera  (Przeczytany 4824 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Sierpień 06, 2007, 05:57:25 ť

Wczoraj serwis Variety poinformował, że firma DreamCatcher Interactive Inc. nawiązała porozumienie z wytwórnią Guy Walks Into a Bar w sprawie praw do produkcji filmu na kanwie gry Painkiller.

Z artykułu w serwisie variety.com można się dowiedzieć, że Jon Berg (współzałożyciel wytwórni) zainteresował się grą w ubiegłym roku, po tym, jak produkcja studia People Can Fly zostało zaprezentowane w programie telewizyjnym 60 Minutes. Film ma mieć wiele wspólnego z pierwowzorem, zwłaszcza pod kątem szybkiej akcji.

Guy Walks był odpowiedzialny między innymi za takie produkcje jak Starship Dave (z Eddiem Murphym) oraz Elf. Na razie nieznany jest termin rozpoczęcia zdjęć do filmu. Obecnie trwają prace nad scenariuszem, którego autorem jest osoba mało znana w branży filmowej - Ben McCaw.

monster
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #1 : Sierpień 08, 2007, 05:27:06 ť

Pewnie film na podstawie Painkillera wyda się dziwnym pomysłem, ale zobaczymy może czymś zaskoczy. Chyba martwi fakt, że robią to nieznani szerzej ludzie... Za to cieszy, że sporo się dzieje wokół Painkillera, mod, teraz film....
Ť Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2007, 05:30:18 wysłane przez monster ť Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Wrzesień 05, 2007, 05:56:09 ť

Jeśli tego nie zwalą... to może być bdb film... podobnie było z Mortal kombat. Kto by pomyślał że ktoś zrobi dobry film o grze gdzie non stop nawalają się po ryjach i leje się krew... z PK jest podobnie . Ale jak już mówiłem jeśli tego nie zwalą.

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Wrzesień 12, 2007, 08:34:35 ť

W sumie można by z tego zrobić straszny i krwisty horror Strach
Jeśli to będzie zwykły film o fabule mniej więcej pokrywającej się z grą to będzie nużący, a tak gdyby się tam działo, sporo przerażających sytuacji okraszonych dobrymi efektami to myślę, że mógłby dobry film z tego być. Jeszcze dorzuciłbym skok na rakiecie Lol2

Painkiller999
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #4 : Listopad 04, 2007, 06:22:41 ť

Zapowiada się świetnie ale znając życie temat zostanie zepsuty Smutny Chętnie obejrze ale obawiam się kompletnego kiczu Smutny mam jednak nadzieję że się myle

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 23, 2008, 11:44:27 ť

Też się tego obawiam ze się nie przyjmie bo progamerem nie jestem ale fragmovie doszlifowałem do ostatniej chwili. Półtora miesiąca montowania i pół roku zbierania materiałów. To nie jest filmik który będzie wyglądał jak Burn In Hell... jeśli tego się obawialiście. Wszystkie błędy z pierwszego fragmovie zostały naprawione.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS