Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 22, 2025, 08:03:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Painkiller: Overdose VS Painkiller: Heavens got a Hitman  (Przeczytany 5982 razy)
Shadow
Pan Ciemności
Książe piekieł
Mniejszy demon

Global Moderator

Ť : Październik 18, 2009, 08:57:44 ť

Painkiller: Heavens got a Hitman  VS  Painkiller: Overdose      Którego Painkillera wolicie??

LOLO223
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2009, 10:56:24 ť

Ja, zdecydowanie podstawke, ta pierwsza czesc.Sa fajne splówki, rundy sa bardziej ciekawsze, i wrogowie jakby lepsi. .Mam Overdose , ale zbytnio mi sie nie podoba.Wrogowie nie sa dobrze dopracowani, rundy sa takie dlugie , ze można sie przy nich zestarzec,a bronie...onich, wole nie wspominac,sa kompletnie do niczego.Nudne i wogule zabijac sie nimi nie da... Dla mnie Overdose to kompletna porażka,i to nie tylko dla mnie bo w CD ACTION, tez pisza ze to beznadzieja, porażka itp. WOLE PAINKILLER Heavens got a Hitman   Tak Tak Wow

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Styczeń 01, 2010, 02:02:26 ť

PK  pierwszy jest i był lepszy ale Overdose przy Resurrection to arcydzieło. Poza tym teraz widać że Overdose wcale nie jest badziewiem, tylko jak to Ye-Backa powiedział, zbytnio się przyzwyczailiśmy do zwykłego PK, a Overdose jest po prostu inny, inaczej ubrany.  PS: Radze przeczytać ostatni news na temat recenzji PKR bo ocena w CDA PKR była super niska a Overdose miał niemal identyczne noty co dodatek Booh, po prostu Overdose jest inny, co nie znaczy że gniot.

Galbatorix07
Potępieniec

Widzę cię!

Ť Odpowiedz #3 : Kwiecień 15, 2010, 09:15:11 ť

Wolę zwykłego Painkillera, ale wcale nie dla tego że się przyzwyczaiłem do niego, bo Painkillera i Overdose kupiłem razem w Extra Grze za dwadzieścia zeta. Po prostu Overdose jakoś tak wieje nudą, ale nie mogę dobrze wytłumaczyć dlaczego.

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

Lopez
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #4 : Marzec 02, 2011, 06:12:33 ť

Jedynka. Zdecydowanie Lepsza fabuła, bardziej oryginalne potworki, idealne wyważenie ilości amunicji na mapach do umiejętności gracza No i przede wszystkim był pierwszy

<AS|MO>
Potępiona dusza
**

<||||>

Ť Odpowiedz #5 : Marzec 04, 2011, 05:50:05 ť

Pierwszy painkiller był i jest najlepszy choćby za te klimatyczne mapy.....

mikolaj270996
Potępieniec

Ť Odpowiedz #6 : Marzec 07, 2011, 06:09:39 ť

Oczywiście że podstawka.
Overdowse był taki jakby... dziecinny??? Smutny
Chodzi mi o te bronie i poziomy np. głowa demona...
WTF??
To ma być PainKiller? Wali

Paganfire
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #7 : Maj 06, 2011, 08:16:33 ť

Zdecydowanie cała czarna edycja jest super grywalna.Pozostałe wydania po prostu nie mają takiego klimatu w szczególności Overdose. To jakaś bajka i te smętne teksty które powtarzają się i szybko nudzą. No i cena do bani. Najpierw trza pograć w overdose a potem w czarną edycję i będzie widać różnicę.

Painkiller rules

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS