Poza tym powiedz to CD project które zapodało nam oficjalny generator CD keyów do PK

Dział multiplayer. Więc sami sobie dali kopa w dupę. I tak Resurrection najpierw pobiorę potem kupie bo kochani wydawcy polscy mają nas gdzieś i wydadzą grę pół roku później.
Po zdobyciu demka mogę chyba pozwolić sobie na krótką recenzję. Sam plik jest niesamowicie śmieszny... demko na obrazie płyty? Prawie jak pirat xD. Mapki do multi osobno do pobrania no to już wiadomo że na multi by zdobyć jakąś mapkę trzeba będzie nadal jej szukać ręcznie a nie jak w CS automatiko pobierane. Intro... ło Jezu... A marudzili na wstawki Overdose... Single player? Hmm pogubić się na tej mapie można totalnie, potwory bezsensu poustawiane i dobrane do stylistyki mapy, wiele tekstur rozciągniętych a most wiszący to katorga majstersztyk. Po prostu dno. Plus za poprawioną grafikę bo naprawdę fajnie to wygląda ale trzeba głębiej zajrzeć by zauważyć większe różnice. Hmm co jeszcze...Waga demka do jego zawartości i smród modyfikacji jakiego jeszcze w Overdose nie czułem. Overdose przy tej części PK jest naprawdę dopracowany i świetny. Resurrection przynajmniej to demko nie podoba mi się totalnie. Podobno jest pomyłką i Jowood ma wydać jeszcze raz demko... klapa na całej linii

I chyba dla tego że mamy przed samą grą napis "Fan Made Product". Bo naprawdę wygląda to jakby ktoś sie bawił teksturkami i modyfikował PK w domu... i ciekaw jestem ile sobie za tego MODA zażyczą kasy?