Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 02:04:19 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Falstart dema Resurrection  (Przeczytany 4570 razy)
Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť : Październik 22, 2009, 04:41:48 ť

Wczoraj było demo, dzisiaj nie ma - tak rozpocznę tego newsa. Zaraz po opublikowaniu wersji demonstracyjnej pojawiły się głosy, że jest niedopracowane, wypełnione błędami, że tak nie może wyglądać pełna wersja gry, której wyobrażenie powinno dawać demo. W dniu dzisiejszym ze stron związanych z JoWood zniknęły linki do opublikowanej wczoraj wersji demonstracyjnej Painkiller Resurrection. Dlaczego? Wydawcy proszą o nie pobieranie tego dema, ponieważ jak twierdzą przypadkowo opublikowane zostało stare demo, a nowe zostanie opublikowane wkrótce. Tylko zastanawia mnie co w dniu wczorajszym chcieli udostępnić, jeśli nie nie te nazywane "starym" demo. Mimo wszystko myślę, że dla fanów gry jest to dobra informacja.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Październik 22, 2009, 05:19:43 ť

:/ Przewiduje że ten dodatek jest kolejnym gwoździem do trumny PK Smutny Po zagraniu w demko uznaje Overdose za hit a Resurrection an tym demku mnie... rozbroiło.
 edit:
Co nieco przejrzałem na temat tej zacnej firmy która podjęła się stworzenia dodatku do PK. Z tego co wiem są to totalni amatorzy tworzący przeciętniaki i kaszanki nei tyle z gotowych kodów to jeszcze większość bazuje na grach planszowych/karcianych (cos jak warhammer ale mizerniejsze) bo są miłośnikami tego typu rzeczy, horrorów itp... tak więc wiemy już że do PK i podobnego tego typu tytułu nie mieli wcześniej styczności i z tego własnie będzie kataklizm Smutny. Nie sądziłem że można tak spaprać sprawę jednego dnia... Overdose moim zdaniem odratowano po spatchowaniu mimo że jako PK nadal nie zadebiutował jako hit i przez to multi nadal zdycha. Ale teraz? Każą sobie za to płacić? Kupie... ale zaczynam się wahać pierwszy raz w historii PK.

edit2:
Z ostatniej chwili. Demko nr2 będzie za tydzień jak to Jowood poinformowało na swoim forum. Ma to być demo ostatecznej wersji gry a to demko stare było jeszcze z początku gry z 2008 roku... ja pierdziele żeby taką wpadkę zrobić. Wiedziałem że jest stare ale aż tak???
Ť Ostatnia zmiana: Październik 23, 2009, 10:09:46 wysłane przez Paindemonium ť Zapisane

BARMAN2005
Zasłużony
Potępiona dusza

Ť Odpowiedz #2 : Październik 23, 2009, 01:05:08 ť

A ja już pobrałem "stare". Mimo to i tak spróbuje w nie zagrać.

--
BARMAN2005

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Październik 23, 2009, 01:25:57 ť

Odradzam... najbardziej wkurza niemożność odnalezienia drogi i ten niedoje... ekhm  most wiszący.

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #4 : Październik 24, 2009, 09:44:38 ť

Nie chce się wam pobierać dema?(bo jest zabugowane!!!)

Poniżej demówka która  zostanie wypuszczona 27 października tego miesiąca!!)BEZ BUGÓW(Z TEGO CO WIDZE)

http://www.youtube.com/user/ned18k#p/c/DF81C678B2186690/0/CNcpVVRLz5o

Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Październik 25, 2009, 11:12:51 ť

Trzeba było najpierw zagrać a nie takie dyrdymały pisać. Nie denerwuj mnie bo to jest nagranie właśnie z tego starego demka.

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #6 : Październik 25, 2009, 11:15:30 ť

Dobra co się tak denerwujesz?

Gdy zobaczyłem to jeszcze raz to było widac błedy ale nie jest źle

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Październik 25, 2009, 03:22:26 ť

Kurw...  to jest ta sama wersja człowieku! Zagraj w demko co dali i porównaj se. Nawet nie ma skończonego huda!

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Ť Odpowiedz #8 : Październik 25, 2009, 07:05:30 ť

Jesteś niedrozwinięty? Umiesz czytać ze zrozumieniem?  Napisałem że zauważyłem błędy!  Pomyliłem się musisz byc taki agresywny masz coś z głowa?! Wkurwiaja mnie tacy ludzie!

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #9 : Październik 25, 2009, 07:19:36 ť

A mnie spamerzy chłopie :/ Pisz jak masz o czym i upewniaj się że to o czym piszesz jest pewne a nie dajesz nam nagranie z bety na jednej mapie twierdząc że to nowe demo. Pisze jak WÓŁ podczas gry że w produkcji niektóre elementy są nawet HUDA. Myślisz że to demo finalnej wersji? No i bez muzyki. Źle widzę resurrection po tym deku bo coś mi się zdaje że zagramy sobie w Moda niczym Hills ale wydany na skale DVD. I to boli.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS