Paindemonium
|
 |
Ť : Październik 27, 2009, 09:47:29 ť |
|
Premiera światowa gry Painkiller: Resurrection była już od dawna zapowiadana i właśnie nadszedł ten dzień zapowiedziany przez wydawców. 27 października tego roku jest oficjalnym dniem wyjścia na rynek najnowszej odsłony mordercy bólu. Wiele serwisów podawało tę datę, jako pewną tak też wiele razy ten termin uznawany za pewny i miejmy nadzieję, że nie będzie powtórki jak z Overdose. Co do Polskiego wydania gry, przewidywaną datę jej wydania w naszym kraju podał serwis Gry-Online a mianowicie 20 listopada 2009. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać. Miejmy nadzieje, że jednak nic nie wydłuży nam czasu do wyjścia gry na polskie półki sklepowe.
|
|
Ť Ostatnia zmiana: Październik 27, 2009, 06:04:12 wysłane przez Paindemonium ť
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #1 : Październik 27, 2009, 06:13:33 ť |
|
No w końcu jakieś polskie info.
Taka bardzo nieoficjalna informacja, ponoć już gotowy jest pierwszy patch do Resurrection :o
|
|
|
|
|
|
|
|
PainkillerAnime
|
 |
Ť Odpowiedz #2 : Październik 27, 2009, 06:19:14 ť |
|
Wchodze sobie na strone gry online i patrze pl listopad painkiller res. 20
Potem wchodze tu na strone i robie temat gdzie napisałem to co widziałem.
Ta informacja jest zachwycająca...
Pain kiedy będziesz miał gre?(Pytam bo jestem ciekaw)
|
|
|
|
Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #3 : Październik 27, 2009, 06:23:31 ť |
|
Jak dobrze pójdzie to może w czwartek. Oczywiscie pirat bo puki co nie ma jak kupić oryginałki, którą i tak kupie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #5 : Październik 27, 2009, 06:50:22 ť |
|
Bo zależy od tego czy zmieści sie na DVD i czy w ogolę są działające torrenty. Im szybciej zdobędę grę tym szybciej powstaną nowe działy na stronie.
|
|
|
|
|
|
|
|
PainkillerAnime
|
 |
Ť Odpowiedz #6 : Październik 27, 2009, 07:25:12 ť |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #8 : Październik 28, 2009, 03:50:47 ť |
|
Moje słowa się potwierdzają... wtf? Gdzie te masy potworów i jeszcze w żadnym PK nie widziałem by potwory były tak głupie by zaklinować się na przeszkodzie jaką są schody ;/. Grafika, coop i multi może ratować gre, kampania do bani 
|
|
|
|
|
|
|
|
PainkillerAnime
|
 |
Ť Odpowiedz #9 : Październik 28, 2009, 05:22:15 ť |
|
W painkillerze tez zdażały sie błędy...
To że nie ma masy wrogów to co oceniłes to po tym gameplayu? lol
Może super duzo niema ale wiedz że w austri czy tam w niemczech maja zakaz ukazywania bardzo brutalnych scen a tym węcej potworów tym wiecej krwi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #12 : Październik 30, 2009, 12:05:38 ť |
|
Pierwsze to nie błąd... to zamierzony efekt próby skopiowania biegania po ścianie jak w matrixie... dno. Bronie z Overdose? Zgadnijcie czemu? NIC A NIC nie robione było na starym PK tylko na podwalinie Overdose gdzie był poprawiony multi itp. Tyle że zdupczyli. Powiem to tak. Na pewno już PP2 nie zrobię bo przy czymś takim nic nie wyjdzie. Czas chyba robić petycje do Dreamcatchera o to by zrobili PK2 i odfilcowali się od jedynki a jak nie to bojkot jak kibice... nie kupujemy, najwyżej ściągamy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Październik 30, 2009, 12:26:34 ť |
|
Niby fajnie się biega tak po ścianach, fajnie to wygląda, ale to psuje stary klasyczny gameplay PK, no ewentualnie mogłoby to być votowalne na sewerze.
|
|
|
|
|
|
|
|
PainkillerAnime
|
 |
Ť Odpowiedz #14 : Październik 31, 2009, 01:09:16 ť |