alltext">« : Styczeń 01, 2010, 09:22:18 »
|
To jest chyba najdurniejszy poziom. Nie chodzi o zabijanie potworów cz co¶... Tylko o OSTATNIˇ wyskocznie... Wskakuje na ni± i albo "wale głow±" w rurę, albo podlece wyżej lecz nie mogę poleciec do przodu....Zna kto¶ sposób żeby szybko za 1 razem wskoczyc na górę??

|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 01, 2010, 10:15:38 » |
|
Ja dochodzilem do tego metoda prob i bledow, Ty rob tak samo. Rozpedz sie i proboj
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Ye-back
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 02, 2010, 11:44:40 » |
|
To po prostu trzeba dobrze zrobić, dobrze skoczyć. Ja już nie pamiętam jak to się robi, pamiętaj, że w PK można w miarę kontrolować lot. Jak nie dasz rady to popraktykuj jumppady w multiplayerze - tam to podstawa :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MasterOfTarot
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 30
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 02, 2010, 02:29:53 » |
|
dzięki wielki 
|
|
|
|
|
|
|
|
Galbatorix07
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 16, 2010, 07:26:31 » |
|
Pamiętam jak pierwszy raz grałem w Painkillera, jak doszedłem do laboratorium to walczyłem z tymi piraniami co s± na końcu, a z nimi nie można walczyć bo s± niezniszczalne, trzeba pruć jak najszybciej do przodu.
|
|
|
|
I believe I can't fly... I believe I can hit the ground... But even so your soul belongs to ME ! ! !
|
|
|
|
mikolaj270996
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 20, 2011, 11:10:21 » |
|
Pamiętam jak pierwszy raz grałem w Painkillera, jak doszedłem do laboratorium to walczyłem z tymi piraniami co s± na końcu, a z nimi nie można walczyć bo s± niezniszczalne, trzeba pruć jak najszybciej do przodu.
NIEZNISZCZALNE???  Niby dlaczego miały by być niezniszczalne?Pierwszy raz słyszę. A w skoczeniem nigdy nie miałem problemu udało mi się za pierwszym razem, ale póĽniej i tak schodziłem bo zobaczyłem na dole artyfakt.
|
|
|
|
|
|
|
|
michal9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 25, 2011, 04:45:05 » |
|
Nie miałem takiego problemu, spróbuj skoczyć z krawędzi wyskoczni.
|
|
|
|
|
|
|
|
RocK GoleM
Zagubiona dusza
Wiadomo¶ci: 25
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 22, 2012, 06:33:21 » |
|
akurat, wystarczy zamrozić jedn± z nich i poci±gn±ć ze strzelby 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładowanie...