lspacing="0" border="0">
MasterOfTarot
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 30

« Odpowiedz #2 : Styczeń 02, 2010, 08:07:36 »

Była Ewa, gdzie Adam?? tak wiec chce takiego zrobic Mruga

Adam- Człowiek rozmiaru alastora z wielk± dziur± w brzuchy z której spadaj± psy. (te co sie turlaja)
Potem jak wyniszczymy psy (z 10-20)
bierzemy sie za adama. On co chwila gryzie duze jabłko przez co odnawia mu się życie wiec trzeba jego łeb przedstawic miniganowi :d

Shadow
Pan Ciemno¶ci
Ksi±że piekieł
Mniejszy demon

Wiadomo¶ci: 278

Global Moderator

« Odpowiedz #3 : Styczeń 02, 2010, 08:40:38 »

Mój Boss jest opisany http://painkiller.ugu.pl/forum/index.php?topic=120.15, moja pierwsza wiadomość w tym temacie

Galbatorix07
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 131

Widzę cię!

« Odpowiedz #4 : Marzec 29, 2010, 05:35:59 »

Ja bym zrobił Takiego ogromnego Hitlera, po swojej ¶mierci trafił do piekła i cholernie spodobał się Lucyferowi, więc ten uczynił go jednym ze swoich generałów. Sam Hitler nie miałby żadnych ataków specjalnych, ale oprócz niego zewsz±d wyłazili by żołnierze SS (podobni do żołnierzy niemieckich na poziomie Leningrad z PK: BooH tylko że maj± czarne mundury i swastykę na mundurach). Ale pomysł z Adamem też mi się strasznie spodobał, tak trzymać.

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

PainkillerAnime
Potępiona dusza
**

Wiadomo¶ci: 66

« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2010, 05:14:53 »

Syjun-Potwór stworzony ze szcz±tków Alastora oraz Cerbera-Jego atak to wypuszczanie z gęby kwasu w postaci pocisków które zabieraja nam połowe życia tak więc trzeba na nie ostro uważać. Po rozwalenie my pierwszej japy przyjdzie czas na drug± która wali z ryja dziwnym pociskiem który nas wsysa i zabija na miejscu. Po zniszczeniu drugiej czas je''ć trzeci± która tworzy w gębie co¶ co po wypuszczenia robi fale niszcz±c± otoczenie i nas zabija na miejscu, wtedy trzeba spiepszać jak najdalej. Po rozjebczeniu mu ostatniej czas na serce przepołowione na poł którego nie można rozwalić i najpierw trza zniszczyć monolity wokół areny walki(t± aren± jest miejsce zawieszone w dziwnym i przerażaj±cym miejscu). Wtedy nawalamy w niego aż zginie. Jego ataki wtedy to czarne kule wypuszczane bardzo szybko w nasz± stronę. Pocz±tkowa broni jedyna to Hellgun stworzony przez swiatoslava czy tam kogo. Fajne?

Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.

Patogen
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 33

« Odpowiedz #6 : Maj 23, 2010, 07:48:47 »

Ja bym zrobił Takiego ogromnego Hitlera, po swojej ¶mierci trafił do piekła i cholernie spodobał się Lucyferowi, więc ten uczynił go jednym ze swoich generałów. Sam Hitler nie miałby żadnych ataków specjalnych, ale oprócz niego zewsz±d wyłazili by żołnierze SS (podobni do żołnierzy niemieckich na poziomie Leningrad z PK: BooH tylko że maj± czarne mundury i swastykę na mundurach). Ale pomysł z Adamem też mi się strasznie spodobał, tak trzymać.

fan electric retard?

DOT
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 22

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 09, 2010, 06:35:09 »

A wlasciwie czy kazdy boss musi byc 'ogromnopoteznomocnoduzy'? Zrobilbym bossa wielkosci jak inne potwory, ale
zabijajacego np. w 10 hitow, z 10000-20000 hp na koncie... Mozna wykorzystac RoboHitlera strzelajacego rakietami...

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 09, 2010, 01:57:40 »

Wła¶ciwie to musi być, po to jest bossem by się wyróżniać  Wow To cenię w bossach, że się ich często nie zabija tylko na zasadzie wpakowania w nich odpowiedniej ilo¶ci HP, ale trzeba odrobinkę zakombinować (wręcz pomy¶leć) Krzywy

DOT
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 22

« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2010, 09:20:51 »

A wiesz, ze dla mnie bardziej liczy sie jakosc niz ilosc? Mozna by bylo zrobic 'dogrywke' z minibossem z 3 misji 1 rozdzialu z Pk:HGH, oczywiscie bez zabojczego dla niego swiatla.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 09:29:12 wysłane przez DOT » Zapisane

Galbatorix07
Potępieniec

Widzę cię!

« Odpowiedz #10 : Czerwiec 12, 2010, 12:14:14 »

Wielkie bossy s± fajne. Ja się ¶wietnie czuję jak rozwalę takiego giganta. Pamiętam jak mierzyłem się z nekrogigantem na poziomie trauma, walka była cholernie ciężka, zwłaszcza te mini tornado, ale jak go zabiłem to byłem z siebie zadowolony. Niestety na traumie o¶nieżony most to dla mnie za wiele, nawet na koszmarze ledwo zwyciężyłem.

I believe I can't fly...

Szowel
Mniejszy demon

Wiadomo¶ci: 262

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 14, 2010, 07:57:58 »

życzę powodzenia   , poczekaj tylko jak dojdziesz do opuszczonej fabryki   tam jest hardcore na traumie

pa1ner
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 229

« Odpowiedz #12 : Czerwiec 14, 2010, 11:47:45 »

wy wszycy poczekajcie do starego klasztoru tam dopiero jest hardkor : D

Galbatorix07
Potępieniec

Widzę cię!

« Odpowiedz #13 : Czerwiec 16, 2010, 03:50:07 »

Stary klasztor jest dla mnie jednym z łatwiejszych poziomów, jedyny problem to było szukanie kolejnych pentagramów, ale z przeciwnikami zero kłopotu. No może trochę z tymi zakonnikami co wysyłają błyskawice, ale wystarczy dobrze wymierzony kołeczek.

I believe I can't fly...

MrPain123
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 3

« Odpowiedz #14 : Lipiec 22, 2010, 11:33:52 »

Ja bym zrobił takiego czarnego Astharota z Overdose który byłby większy od wszystkich bossów z całej sagi Painkiller. Żeby go zabić trzeba podej¶ć do jego stóp i poci±ć. Demon padłby na kolana wtedy tylko trzeba wdrapać mu się na plecy i poci±ć czaszkę. Sęk w tym że jak podejdziemy do stóp Asthalor (bo tak nazwałem swojego bossa) rozwija swoje wielkie skrzydła i zaczyna nimi machać. Wiatr wytwarzany przez skrzydła nie do¶ć że nas odpycha to jeszcze zabiera nam czę¶ć zdrowia. Wtedy trzeba wyci±gn±ć Bełtacza i podziurawić Bossowi skrzydła. PóĽniej trzeba już tylko wykonać wszystkie powyższe czynno¶ci.

Strony: [1] 2
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS