Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 07:43:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Błąd graficzny w Painkillerze Resurrection  (Przeczytany 3804 razy)
Korpus
Zagubiona dusza
*

Ť : Styczeń 05, 2010, 06:29:20 ť

Mam taki problem. Zdobyłem tego nowego painkillera i wgrałem. Na początku było wszystko dobrze. Doszedłem do 4 poziomu "Nawiedzone miasto" i, gdy poziom się załaduje to prawie nic nie widać. Są bardzo straszne lugi. Próbowałem wszystkiego i nic nie dało. Najdziwniejsze jest, że menu też takie jest. I gdy po omacku załaduje poprzedni poziom to jest wszystko dobrze. Chciałem tez zrobić screena, ale się nie dało. Zna moze ktos rozwiazanie.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Styczeń 05, 2010, 06:33:21 ť

Updater albo czekać na next patcha... PKR tak już jest. Np.  Yebacka ma błąd pisze mu ze by zdobyć kartę musi morfować 5 razy czy coś kiedy u mnie jest 10. Każdy pewnie ma inne bugi.

Len
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Styczeń 09, 2010, 05:02:54 ť

Updater albo czekać na next patcha... PKR tak już jest. Np.  Yebacka ma błąd pisze mu ze by zdobyć kartę musi morfować 5 razy czy coś kiedy u mnie jest 10. Każdy pewnie ma inne bugi.
To już pewnie zależne od poziomu trudności. Ja mam ten sam problem co założyciel tematu. Wczytuje się poziom "Nawiedzone miasto" i okazuje się, że ktoś zapomniał dodać podłogę. Postać spada w dół, co da się zauważyć tylko po oddalającej się amunicji, w końcu ginie i tyle. Nic nie da się z tym zrobić. Wszyscy tak mają? Chyba nie, bo ktoś pisał, że przeszedł Resurrection, wiec ja się pytam - jakim cudem?

Szowel
Podwładny Piekieł
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Styczeń 09, 2010, 05:15:18 ť

ja przeszłem wczoraj całą gre , powiem że nawiedzone miasto przechodziłem godzine czasu ... ; \ strasznnie długo sie ciągnie i mało pkt kontrolnych , " ja ląduje na skałach i nie mam problemów , w misji HANGAR nie mam tekstór na początku poziomu ( wszystko jest srebrne ) ; \
a bossowie na końcu painkillera są gorsi od nekrogiganta z Enklawy ; \ - zawiodłem sie...

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS