Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 11:13:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Mapy do gry sieciowej w Overdose  (Przeczytany 4531 razy)
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť : Listopad 18, 2007, 03:30:42 ť

Od dzisiaj na stronie jest dostępny skromny opis ośmiu map przeznaczonych do rozgrywki sieciowej w Overdose:
DM_Blink
DM_Chessboard
DM_Fortress
DM_Meatless
DM_Powerplant
DM_Ragnarok
DM_Riot
DM_Sphere

Od czasu premiery Overdose w USA nie próżnuje ozzykiller, który przygotował już dziewięć nowych map do gry sieciowej (głównie opartych na poziomach z singleplayera):
CTF_Asteroids
DM_Alien_Base
DM_AREA_666
DM_Darklore_Manor
DM_Godsmack 
DM_Invasion
DM_Jaspos_Hell
DM_Mexican_Town
DM_Skull_Sanctuary 
Mapy te można pobrać z mexicanpainkiller.com lub z naszego downloadu.

andrenak.pl
Zagubiona dusza
*

Tak wyglądam:)

Ť Odpowiedz #1 : Grudzień 16, 2007, 07:42:07 ť

Od czasu premiery Overdose w USA nie próżnuje ozzykiller, który przygotował już dziewięć nowych map do gry sieciowej (głównie opartych na poziomach z singleplayera)

Cześć! Wielka szkoda że tak mało jest pisane o mapach Ozzy-ego do multi PK a ma ich sporo .

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #2 : Grudzień 16, 2007, 08:47:44 ť

Cześć,
trochę  w downloadzie strony spróbowaliśmy spopularyzować mapy Ozzy'ego stworzone dla Overdose a i te dla zwykłego PK z czasem się na niej też pojawią. Np. DM_W_T_y_D całkiem fajna mapa, ale przez to, że ludzie mało wiedzą o mapach - nie są one popularne/znane  Smutny

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Grudzień 16, 2007, 09:21:36 ť

Trzeba by było dodać resztę map Ye-back czyż nie?

andrenak.pl
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #4 : Grudzień 17, 2007, 10:49:06 ť

Mam jeszcze pare mapek  ( nazywam je z Rosji ).bo od nich brałem. Mapy do normalnego PK np.DM_5quid01/  DM_Compressed/  DM_Iron/DM_Mandra_RUN/ DM_K3Unholy/ DM_Vengeance/ DM_Warfare .itp. Ale zerknołem do waszego down.i widze że macie  :)Więc nie ma sprawy  jest ok.
Ť Ostatnia zmiana: Grudzień 17, 2007, 11:02:24 wysłane przez andrenak.pl ť Zapisane

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #5 : Grudzień 17, 2007, 03:47:49 ť

To tak przy okazji zapytam DM_Compressed jest skończoną mapą? Ja mam jakieś podejrzane tekstury (widać na skrinach) tak jakby ich brak, a ta mapa wygląda ciekawie.
Chytry

andrenak.pl
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #6 : Grudzień 17, 2007, 08:34:52 ť

To tak przy okazji zapytam DM_Compressed jest skończoną mapą? Ja mam jakieś podejrzane tekstury (widać na skrinach) tak jakby ich brak, a ta mapa wygląda ciekawie.
Chytry

Więc tak, nie wiem z kąd ściągnołeś ? mapa jest kompletna skrzynie są ale tam gdzie powinny .Specyficzna grafika trochę przymglona wiele poziomów coś jak na statku (pokłady?).specjalnie dla tej odpowiedzi postawiłem serwer i jest ok.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #7 : Grudzień 18, 2007, 08:24:29 ť

Skąd? Większość mapek jest z mojego dysku. Pobierałem Bóg wie skąd wiele mapek i plików do PK kiedy w końcu odpaliłem neta. I tak zostało... kilka stron wygasło, pk.blo miało włamkę i potracili download kiedyś a mi zostały maki i inne pliczki, które zasiliły nasz serwis. Wiem że były mapy do multi typu miasto i bagna na podstawie singleplayerowych poziomów ale niestety linki były wygasłe i nie mam pojęcia skąd dorwać te mapki.

andrenak.pl
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #8 : Grudzień 18, 2007, 02:47:22 ť

Teraz nie mam czasu ale zerknij do mnie na- http://hosted.filefront.com/andrenakpl
narazie tyle.
Ť Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2007, 08:31:50 wysłane przez andrenak.pl ť Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS