ont-weight: bold;" id="subject_3404">
Odp: Czy w waszych domach działy się lub dzieją się dziwne rzeczy ?
Ť Odpowiedz #5 : Lipiec 01, 2010, 01:20:50 ť
|
nie wierze w duchy. to jakieś ZABOBONY!!!
|
|
|
|
|
Shadow
|
 |
Ť Odpowiedz #6 : Lipiec 01, 2010, 08:47:57 ť |
|
Taaaa... A w Diabła wierzysz, hę??
|
|
|
|
|
|
|
|
ArtystaMalarz
|
 |
Ť Odpowiedz #7 : Lipiec 01, 2010, 10:06:20 ť |
|
wierzę w niebo. wierzę w boga. żebym uwierzył w diabła i piekło musiałbym dostać dowód
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
|
 |
Ť Odpowiedz #8 : Lipiec 02, 2010, 07:05:42 ť |
|
Oj, chyba nie zrozumiałeś mojego ambitnego żartu na temat twojego nicku...
A tak apropos, skoro wierzysz w Boga to automatycznie wierzysz też w diabła nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
ArtystaMalarz
|
 |
Ť Odpowiedz #9 : Lipiec 03, 2010, 06:45:45 ť |
|
|
|
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 03, 2010, 06:53:04 wysłane przez diabel_97 ť
|
|
|
|
|
|
Shadow
|
 |
Ť Odpowiedz #10 : Lipiec 03, 2010, 09:15:28 ť |
|
LOL !!! Przecież napisałem ,,Wierzysz" a nie ,,Jesteś pewny"
W Boga się wierzy, a nie jest się pewnym I tu cię mam !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
pa1ner
|
 |
Ť Odpowiedz #11 : Lipiec 06, 2010, 10:51:49 ť |
|
Sam nie wiem czy wierze w takie rzeczy. Ale oczywiscie w mojej rodzinie byly juz takie przypadki. Gdy moj dziadek zginol pod tratktorem w dokladnie w tej samej chwil w pokoju gdzie siedzieli wujek i mama cos gllosno puknelo od spodu w stol.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mammoth
|
 |
Ť Odpowiedz #12 : Lipiec 08, 2010, 08:55:12 ť |
|
Ja jestem w stanie uwierzyć. U mnie szafki nieraz same się otwierają, szklanki wypadają z półek, w nocy słychać nieraz dziwne pykanie z kotłowni, ale jak się schodzi, to cisza. Bardzo rzadko też można zastać otwarte drzwi do pomieszczenia z piecem. Przy okazji otwartych drzwi jest też zapalone światło, a nikt tam nie chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Lipiec 08, 2010, 12:47:49 ť |
|
Abe - współczuję, u mnie aż tak źle nie jest... U mnie otwiera się w pokoju szafa, ale to jest wytłumaczalne - Magnes który utrzymuje drzwiczki szafy w zamknięciu jest urwany, więc to jest normalne 
|
|
|
|
|
|
|
|
Galbatorix07
|
 |
Ť Odpowiedz #14 : Lipiec 20, 2010, 05:18:01 ť |
|
Odnośnik do traktora:
Kiedy mój dziadek rozbił się fiatem 126p (klasyczny maluch, bez śmiechu panowie, to było dawno temu) to w domu w tej samej chwili zgasły światełka na choince. Zima była, jezdnia oblodzona, a mój dziadek nachlany jak ruski po zdobyciu fabryki gorzelni więc nie ma się co dziwić że się rozbił. A tak w ogóle, jeśli to was interesuje to nie miał zapiętych pasów i jak przypieprzył w ten słup to wyleciał przez szybę i trafił głową w tenże właśnie słup aż mu wypłynął mózg (tak przynajmniej mówiła moja mama).
|
|
|
|
I believe I can't fly... I believe I can hit the ground... But even so your soul belongs to ME ! ! !
|
|
|
|
|
Ładowanie...