off.gif" alt="Offline" border="0" style="margin-top: 2px;" /> Offline
Wiadomo¶ci: 103
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 07, 2010, 07:23:30 » |
|
tak pisałem to na stronie studia filmowego gdzie¶ rok temu ale tutaj to skopiowałem żegy nie było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galbatorix07
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 07, 2010, 01:27:30 » |
|
Nie chciało mi się wszystkiego przegl±dać, sporo. No dobra, cholernie tego dużo. Ale ja głównie jedynie gram, więc mi takie komendy nie potrzebne. Kiedy¶ to nawalałem na kodach, ale te czasy to już zamierzchła przeszło¶ć.
|
|
|
|
|
|
I believe I can't fly... I believe I can hit the ground... But even so your soul belongs to ME ! ! !
|
|
|
|
|
|
Shadow
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 08, 2010, 07:24:49 » |
|
Jedyne co miałem ochotę powiedzieć jak przewijałem w dół bez końca to : Ja Pier****  Ja też nigdy nie gram na kodach, no dobra jak zaczynałem to na czitach pykałem, ale teraz już rzadko, tylko jak mam jaki¶ problem czy bug
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alcatraz10
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 08, 2010, 07:27:56 » |
|
a czy ja mówię o graniu na kodach większo¶ć kodów ponad 80% jest niepotrzebnych do gry te kody s± głównie do machinimy czyli kręcenia filmów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PainkillerAnime
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 23, 2010, 05:34:38 » |
|
No tak looknijcie sobie ile jest filmików tej machinymy! To się w pale nie mie¶ci i dobrze że głownie polacy robi± machinime gothica. Chluba dla kraju!!!!
|
|
|
|
|
|
Painkiller Najlepsza Polska Strzelanka.
|
|
|
|
|
|
alcatraz10
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 26, 2010, 09:18:54 » |
|
no ba ale i tak najlepsze filmy machinimowane powstaj± za oceanem Te filmy nawet zostały wydane na płytach i s± dostępne w sprzedaży
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|