Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 24, 2025, 11:45:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Sekrety- Cmentarz  (Przeczytany 4083 razy)
Painkiller999
Zagubiona dusza
*

Ť : Listopad 25, 2007, 03:18:23 ť

Witam wiem że to pytanie nie na czasie ale zacząłem ostatnio od nowa przechodzić Painkillera i powróciło stare pytanie o sekrety na poziomie cmentarz. Wiem że trzeba beczkami wysadzić tył kapliczki i fragment muru ale brakuje mi do tego celu beczek. Jedna jest koło kaplicy a druga wybucha gdy zapada się grób. No właśnie ponieważ sama wybucha nie mogę jej użyć a trzeciej beczki na tym poziomie się nie doszukałem. Skąd wziąć beczke na drugie miejsce do wysadzenia Pytajnik Będe bardzo wdzięczny za pomoc.

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #1 : Listopad 25, 2007, 03:32:12 ť

Owszem wybucha ale dopiero po kilku sekundach sie zawala kapliczka.. szybko zabierasz z tamtąd beczkę i po sprawie.

voice
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2008, 04:26:40 ť

I nie wiem czy to sekret ale przy jednej kapliczce jak ścinasz latarnie to możesz po niej wejść na dach a tam jest krzyż. Jak dokładnie to się robi to nie wiem po jak wszedłem do pokoju to kumpel był juz na dachu i tylko mi z grubsza wytłumaczył co i jak

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2008, 10:37:30 ť

Tak jest taki sekret i tak można go zdobyć.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS