Oprócz kubka i koszulki można dodawać równego typu drobiazgi, np. tak jak to było z Unreal Tournament 3, ze dodali małą podkładkę z screenem i logo z gry.
Innym bonusem może być coś w rodzaju breloczka doczepianego np. do kluczy.
Jeszcze inny pomysł jaki mi przychodzi to jakiś byczy zajebisty plakat żeby sobie na ścianę przykleić, albo wstawić w antyramę i powiesić. Możliwości jest naprawdę dużo.
Jeszcze inny pomysł apropo tych fragmovies... w warsow są tutoriale, które każdy w grze może sobie obejrzeć i zobaczyć jak się poruszać, jak skakać, jak wykonywać różnego rodzaju tricki, czy też zagrywki. Zajebiście dobrze by było jakby ktoś nagrał taki filmik, w którym pokazuje różnego rodzaju tricki i przy okazji w tle po Angielsku leci komentarz którzy tłumaczy (oczywiście powierzchownie) jak ów trick wykonać. Oczywiście mówię o trybie online tylko, bo z single jest pełno na YouTuBe. Filmik mógł by mieć kilka części, 1 jak się poruszać bunny hoppingiem, jak nabierać prędkości, jak pokonywać poprawnie zakręty, jak nagle zmieniać kierunek skakania nie tracąc prędkości itd. drugi mógłby pokazywać jak poruszać się po schodach by nie stracić prędkości, jak skakać po różnego rodzaju obiektach, jak skakać pod górkę po takich pochylniach np. po srebrną zbroję na sacred, jak to zrobić by nie stracić prędkości. Trzeci część już bardziej zaanonsowana, która pokazywała by jak robić rocket jumpy, jak je na danej mapie wykorzystywać, w jakich momentach je robić, czemu mogą w danych miejscach służyć. No i 4 cześć wiadomo jakieś granade jumpy różnie jakieś trudniejsze tricki, może jakieś podwójne rocket jumpy, może jakieś comba że granat + rakieta albo coś... możliwości jest dużo, głównie pierwsze 3 części chętnie bym sobie obejrzał, bo w PK nie gram długo, jestem nowy, i jeszcze nie wszystko potrafię, myślę że inni też chętnie by coś takiego obejrzeli, a nowi gracze poznali by podstawy bardzo szybko, i zobaczyli by że właśnie dzięki temu painkiller jest taki soczysty !

Co wy na to co napisałem o bonusach i filmikach ? chętnie usłyszę wasze opinię.