Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 06:55:58 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: resurection mnie doluje  (Przeczytany 4415 razy)
assassin
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 21

live and let die

« : Maj 25, 2010, 08:21:46 »

cieszylem sie na te gre po zakupie i instalacji stwierdzilem ze nie da sie postawic serwera do gry multi nawet do zadnych ustawien nie docieram pisze mi tyko "plis star a dedicated serwer if you want to host a multiplayer " juz mi przeszla ochota na te gre nerwy puszczajom ,czy ktos z was rowniez mial juz taki problem ?? nie znajduje nawet 1 serwera na ta gre .POMOCY!!!!!!!!!! Wali

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Maj 25, 2010, 08:28:08 »

Po zerowe: zakładaj tematy w odpowiednich działach.

Po pierwsze: sam sobie odpowiedziałe¶ co należy zrobić: "plis star a dedicated serwer if you want to host a multiplayer", czyli uruchom serwer dedykowany (plik ResurrectionQUICKDedicated.exe katalog Bin) i podł±cz się do niego uruchamiaj±c Resurrection Krzywy

Po drugie: uruchom plik ResurrectionUpdater.exe z folderu Bin, po spatchowaniu gry będziesz mógł postawić serwer bezpo¶rednio z menu gry
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2010, 08:33:24 wysłane przez Ye-back » Zapisane

notepain
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #2 : Maj 25, 2010, 09:04:21 »

Prawda napisales tam gdzie niepotrzeba, nastepnym razem zwracaj uwage.

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #3 : Maj 26, 2010, 07:03:18 »

dzieki chopaki i przepraszam ze tam pisalem gdzie nie powinienem mam nadzieje ze nie sprawilem wam przez to zbyt duzo pracy dlogo juz gram w pk ale tak na prawde jestem troche zoltodziobem jezeli chodzi o problemy jestem typowym przecietnym konsumentem dzieki za szybkoa odpowiedz (pewnie dlatego ze w zlym miejscu napisalem) i postaram sie nastepnym razem bardziej uwazac  Faja a czy wiecie moze kiedy jakis mod bedzie do tego gotowy ??

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #4 : Maj 26, 2010, 08:30:18 »

dzieki  Y(J)eback  przez towja pomoc udalo mi sie wszystko uruchomic jednak co fachowiec to fachowiec  :wizard:jednak dalej mysle ze to w powietrze wyzucone 65 zlotych bylo na te gre black edition jest the best

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Maj 26, 2010, 08:33:16 »

Naucz się jeszcze edytować psoty a nie dublować. Tak mod a raczej dodatek samodzielny jest w drodze (fanowski).

Ye-back
Satanizator
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 836

Painkiller

HV <=> HighVoltage

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Maj 26, 2010, 08:40:53 »

dzieki  Y(J)eback  przez towja pomoc udalo mi sie wszystko uruchomic jednak co fachowiec to fachowiec  :wizard
To była sama przyjemno¶ć.

jednak dalej mysle ze to w powietrze wyzucone 65 zlotych bylo na te gre black edition jest the best
Cóż mogę rzec, zapewne niestety nie dotarły do Ciebie niepochlebne recenzje gry Smutny:;>

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #7 : Maj 27, 2010, 04:26:54 »

Naucz się jeszcze edytować psoty a nie dublować.(cytat)                  nie bardzo wiem Paindemonium co masz tak na prawde na mysli
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2010, 04:30:45 wysłane przez assassin » Zapisane

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #8 : Maj 27, 2010, 04:29:58 »

Cóż mogę rzec, zapewne niestety nie dotarły do Ciebie niepochlebne recenzje gry :;>(cytat) to prawda nie czytalem recenzji Yeback  a szkoda moglbym czas przeznaczony na te gre lepiej zainwestowac np.:naparzajac sie z kolegami na serwerach black / a tak w nawiasie dawno was juz chopaki na serwerach nie spotkalem??

Pierwsze ostrzeżenie za dublowanie postów. Naucz się używać opcji MODYFIKUJ!
Paindemonium
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2010, 05:07:53 wysłane przez Paindemonium » Zapisane

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS