Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 23, 2025, 08:48:17 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor W±tek: nauka modyfikowania postow  (Przeczytany 4712 razy)
assassin
Zagubiona dusza
*

Wiadomo¶ci: 21

live and let die

« : Maj 28, 2010, 05:57:29 »

Paindemonium dlaczego napisales ze dubluje posty nie wiem o co biega a tu takie ciezkie zazuty hmm wytlumacz mi prosze bo nie kumam??????????? Cwaniak

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Wiadomo¶ci: 859

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Maj 28, 2010, 07:51:30 »

Chyba naprawdę prosisz się o upomnienie za spam. Jasno się wyraziłem o tym. Naucz się używać opcji MODYFIKUJ a nie tworzysz 2-3 posty w jednym temacie pod sob±!. Zakminiło w końcu? To jest własnie DUBLOWANIE, a to jest spam że tak się wyrażę. Ale może się przyda dla reszty nieobeznanych... MODYFIKUJ nie NOWY POST. Bo się robi bajzel straszny potem :/.

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #2 : Maj 28, 2010, 09:51:12 »

heh az mnie zatkalo chyba mnie nie lubisz,nie jestem jakims tak profesjonalnym stworem netu tyko zwyklym uzytkownikiem pozbawionym przeczulonych zasad jezeli nie moge swoich pomyslow i przemyslen swobodnie na tej stronce edytowac to powiedz wprost bo jakis przytloczony si e tera tutaj czuje,nie jestem sztywnym racjonalistom tyko luznym pragmatykiem nie wiedzialem ze trzeba wedlug jakichs regulek sie tutaj uzewnetrzniac, to ja S P O N T A N I C Z N Y stwor zwany humanoidem:)   ps:a do dublowania czegoklwiek to mnie daleko jeszcze nawet czasami niewiem jak jakis link skopiowac na gg ,a tak poza tym pijany jestem wiec w swietle prawa nie ma takich strasznych konsekwencji za czyny popelnione w"afekcie "      over and out pozdro 4 all   (heh ze spam bede produkowac nigdy bym nie podejrzewal) Czarodziej
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2010, 10:03:57 wysłane przez assassin » Zapisane

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Maj 29, 2010, 09:00:22 »

Każdego kto tu pisze obowi±zuj± pewne zasady. Chcesz spamować. Nie tu. No chyba że w odpowiednim do tego dziale gdzie forumowicze się bawi±. Ja tylko upominam cie bo już drugi raz pierdykn±łe¶ post za postem w jednym temacie a można użyć opcji modyfikuj by dopisać co¶ w starym po¶cie. Nie. Nie mam podstaw by cie nie lubić ale mam podstawy by cię upomnieć. Powie ci to każdy admin i mod na tym forum. Ja tylko jestem bardziej... nerwowy.

Galbatorix07
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 131

Widzę cię!

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 12, 2010, 12:23:27 »

Na pocz±tku mojego użytkowania internetu, a także tego forum też paln±łem tak± gafę, jeden post pod drugim. No cóż, nie wiedziałem że można edytować posty, durny wtedy byłem. Na szczę¶cie global moderador Eliasz3107 powiedział mi co mam robić, chwała mu za to i cze¶ć, bo teraz już nie spamuję, jedno upomnienie mi wystarczy. A co do stanu po spożyciu alkoholu: administratorom na pewno nie będzie to przeszkadzało w zbanowaniu cię, miej się na baczno¶ci.

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

pa1ner
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 229

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 12, 2010, 04:40:50 »

Galbatroix to kierowac nie mozna po alko, zapewniam Cie ze 50 % uzytkownikow jest w stanie upojenia alkoholowego, zawsze : P

Galbatorix07
Potępieniec

Wiadomo¶ci: 131

Widzę cię!

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 12, 2010, 06:37:56 »

Ja mówię o tym:
a tak poza tym pijany jestem wiec w swietle prawa nie ma takich strasznych konsekwencji za czyny popelnione w"afekcie "
To jest tekst assasina, więc mówię o tym, że admini mog± go zbanować, bez różnicy czy jest pijany czy nie.

I believe I can't fly...
I believe I can hit the ground...
But even so your soul belongs to ME ! ! !

assassin
Zagubiona dusza
*

live and let die

« Odpowiedz #7 : Czerwiec 15, 2010, 10:30:11 »

Ja mówię o tym:
a tak poza tym pijany jestem wiec w swietle prawa nie ma takich strasznych konsekwencji za czyny popelnione w"afekcie "
To jest tekst assasina, więc mówię o tym, że admini mogą go zbanować, bez różnicy czy jest pijany czy nie.
jezeli tak zechcom no to niech mnie zbananujom peace :E

Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 16, 2010, 10:46:19 »

Starczy offtopu. Zamykam.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS