Painkiler - top
PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Maj 22, 2025, 08:13:53 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: SMF - Just Installed!

Strona główna Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja
Strony: [1]
Drukuj

Autor Wątek: Antywirus  (Przeczytany 3229 razy)
Shadow
Pan Ciemności
Książe piekieł
Mniejszy demon

Global Moderator

Ť : Czerwiec 30, 2010, 09:06:56 ť

Mam problemy ostatnio z AVG. Ciągle mi się wyłącza, nie chroni dobrze systemu i pozwala wirusom na rozprzestrzenianie się... Właśnie ściągam Avirę. I tu pojawia się moje pytanie: Czy lepiej zostać przy AVG czy zainstalować innego Antywirusa, w tym przypadku Avire
Czytałem na forach o Antywirusach, że wiele osób wybiera Avirę, a AVG to jeden z najgorszych bubli i trzeba go unikać, ale sam nie jestem pewien.
Chciałbym jeszcze dodać, że mam problemy z AVG, np takie: Siedzę sobie na kompie i pojawia się monit, który informuje, że wykryto jakiegoś robaka, a zanim zdążę kliknąć ,,Prznieś do Kwarantanny" AVG się wyłącza, a potem muszę restartować kompa żeby AVG się włączył od nowa.
Czy jest jakiś sposób na usunięcie robaków jeśli Avira nie będzie mogła ich wykryć (Oprócz formata oczywiście, zależy mi aby uniknąć jakoś Formatowania dysku)??

Możecie też polecić jakieś zaufane stronki/fora na których można się dowiedzieć, którego Antywirusa wybrać
Czekam na porady
Z góry dziękuje
Ť Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2010, 10:26:04 wysłane przez Eliasz3107 ť Zapisane

mikrus
Zagubiona dusza
*

Ť Odpowiedz #1 : Wrzesień 19, 2010, 08:07:32 ť

Z płatnych programów proponuję Ci NOD 32 z darmowych Avast! , moim zdaniem to najlepsze dwa antywirusy .
Jeśli masz już zainfekowany system to polecam skaner on line http://www.mks.com.pl/skaner/ (uruchom go w przeglądarce Expolorer) i przeskanuj dysk.

P.s przed instalacją nowego antywirusa koniecznie odinstaluj starego !

Shadow
Pan Ciemności
Książe piekieł
Mniejszy demon

Global Moderator

Ť Odpowiedz #2 : Wrzesień 19, 2010, 12:38:30 ť

Mam już Avirę

Z poza tym to zamykam wątek
Ale THX mimo wszystko

ZAMYKAM

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS