s="windowbg">
Paindemonium
Władca Bólu
Król piekieł
Większy demon

Painkiller

Time For Pain

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2010, 12:45:00 ť

2012 bo na wtedy jest zapowiedziany MooRPG z mojego ulubionego uniwersum warhammera 40k, szkoda tylko że grafika stylistyka itp wygląda jak żywcem wyjęte z Wowa... prawdziwy klimat warhammer 40k ma DOW 2 i powinni takiego klimatu się trzymać.

http://www.youtube.com/watch?v=Zt5e2OX9FUk

I dla porównania stylistyki oraz nastroju, trailer z Chaos Rising.

http://www.youtube.com/watch?v=-LKsIWV4bf0

Może jeszcze do 2012 bo taka jest data premiery zmienia te cukierkową oprawę graficzną z deka. Warhammer 40k to mroczny i krwawy świat wojen a nie fantasy dla maniaków Wowa...

CCCP
Podwładny Piekieł
Potępieniec

ATV Polska

Hot, eh?

Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #11 : Lipiec 27, 2010, 08:29:15 ť

Aha, ja raczej nie będę napierdzielał  w rodziców nogą od stołu, bo mi kompa wyłączą od prądu

Dokładniej to matka dostała stołkiem przez plecy, widziałem tego kolesia kilka razy w grze, pokaźny level wbił na tym nonstopowym siedzeniu na kompie. Starałem się kiedyś dołączyć do gildii tego ziomka lecz mieli za duże wymagania albo ja miałem za małe doświadczenie

Only Pain..

Szowel
Mniejszy demon

szowel.netau.net
Zobacz profil WWW
Ť Odpowiedz #12 : Lipiec 29, 2010, 12:07:02 ť

Tibia dla neokidów - obraziłeś mnie w tej chwili eliasz , ja mam przeciwny charakter , wręcz nie nawidzę metina , po prostu nie ciepię tej gry ...
Nie rozumiem czemu ludzie tak mówią , najczęściej narzekają na grafikę , bo zrobili ją byle jak , Nieprawda , niby 2 - 4 osób rysowało 25000 malutkich spritów na paincie , czyli jednej osobie przypada ok. 7000 spritów. Czy dalibyście radę ? LUDZIE NIE DOCENIAJĄ PRACY INNYCH ! A metin to jeden chłam , wdupcyli na całą mapę teksturę trawy i cieszą wafla... Metin wogóle mi nie imponuje .. Fujjj ... Lubie grać w tibię ale nie jestem uzależniony

mikolaj270996
Potępieniec

Ť Odpowiedz #13 : Wrzesień 03, 2010, 09:05:21 ť

Jak dla mnie Metin, Tibia, 4Story itd. to gry dla dzieci neo.
Wygrywa tam ten kto ma dłuższe konto premium.
Gówno i tyle odradzam grać, a pozatym to jest nudne.

Strony: [1]
Drukuj

Skocz do:  

Red Darkness Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS