e/images/stargmod.gif" alt="*" border="0" />
Global Moderator
 |
Ť Odpowiedz #9 : Lipiec 07, 2010, 12:06:37 ť |
|
Czemu na 2012 ?? Żebyś miał czym się pocieszyć po kolejnej porażce Polaków w piłce nożnej ??
No wiem że Runes of Magic zbyt pięknej nie ma grafy, ale wymagania 2 Ghz przy moim Pentium IV 1.3 Ghz to naprawdę duże :/ A poza tym Cabal ma na serio super grafę i stosunkowo niewielkie wymagania, ale ma zrypaną optymalizację silnika - strasznie przegrzewa kompa, szczególnie w lato i potem są BlueScreeny (Ze 3 razy już miałem) czy tam spalone karty graficzne... Kolesiowi spaliła się podczas gry w Cabala już 3 razy - z przegrzania... Ehhhh
No ale cóż, myślicie że, Metin 2 mi pójdzie ??
Mam: Pentium IV 1.3 Ghz, 512 MB RAM, Karta GeForce 4200 Go 128 MB, Direct 9.0c... Metin 2 ma wymagania: Proc. co najmniej 1 Ghz 512 MB RAM, Karta GeForce min. Serii 2, Direct 8.1 lub wyższe...
Chyba wejdzie
No ale F.E.A.R. mi chodzi na średnio wysokich w 20 FPS'ach !!! Więc Metin 2 powinien hulać aż miło
|
|
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2010, 12:11:01 wysłane przez Eliasz3107 ť
|
|
|
|
Paindemonium
|
 |
Ť Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2010, 12:45:00 ť |
|
2012 bo na wtedy jest zapowiedziany MooRPG z mojego ulubionego uniwersum warhammera 40k, szkoda tylko że grafika stylistyka itp wygląda jak żywcem wyjęte z Wowa... prawdziwy klimat warhammer 40k ma DOW 2 i powinni takiego klimatu się trzymać. http://www.youtube.com/watch?v=Zt5e2OX9FUkI dla porównania stylistyki oraz nastroju, trailer z Chaos Rising. http://www.youtube.com/watch?v=-LKsIWV4bf0Może jeszcze do 2012 bo taka jest data premiery zmienia te cukierkową oprawę graficzną z deka. Warhammer 40k to mroczny i krwawy świat wojen a nie fantasy dla maniaków Wowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
CCCP
|
 |
Ť Odpowiedz #11 : Lipiec 27, 2010, 08:29:15 ť |
|
Aha, ja raczej nie będę napierdzielał w rodziców nogą od stołu, bo mi kompa wyłączą od prądu
Dokładniej to matka dostała stołkiem przez plecy, widziałem tego kolesia kilka razy w grze, pokaźny level wbił na tym nonstopowym siedzeniu na kompie. Starałem się kiedyś dołączyć do gildii tego ziomka lecz mieli za duże wymagania albo ja miałem za małe doświadczenie 
|
|
|
|
Only Pain..
|
|
|
|
Szowel
|
 |
Ť Odpowiedz #12 : Lipiec 29, 2010, 12:07:02 ť |
|
Tibia dla neokidów - obraziłeś mnie w tej chwili eliasz , ja mam przeciwny charakter , wręcz nie nawidzę metina , po prostu nie ciepię tej gry ... Nie rozumiem czemu ludzie tak mówią , najczęściej narzekają na grafikę , bo zrobili ją byle jak , Nieprawda , niby 2 - 4 osób rysowało 25000 malutkich spritów na paincie , czyli jednej osobie przypada ok. 7000 spritów. Czy dalibyście radę ? LUDZIE NIE DOCENIAJĄ PRACY INNYCH ! A metin to jeden chłam , wdupcyli na całą mapę teksturę trawy i cieszą wafla... Metin wogóle mi nie imponuje .. Fujjj ... Lubie grać w tibię ale nie jestem uzależniony
|
|
|
|
|
|
|
|
mikolaj270996
|
 |
Ť Odpowiedz #13 : Wrzesień 03, 2010, 09:05:21 ť |
|
Jak dla mnie Metin, Tibia, 4Story itd. to gry dla dzieci neo. Wygrywa tam ten kto ma dłuższe konto premium. Gówno i tyle odradzam grać, a pozatym to jest nudne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładowanie...